Lim0nn 22+1 haftadayız dün ilk kez karnımda şiddetli güm güm diye bir şey hissettim iki kez üst üste oldu ama bir daha hiç olmadı öncesinde de hiç böyle bir şey yaşamamıştım bu bebeğimin tekmesi mi başka bir şey mi bilenler beni sevindirebilir mi🥰
-tugbmrt Lim0nn bebektir geç bile kalmışsın hissetmek için artık sol tarafına uzandiginda cikolata yediğinde veya geceleri gözlemle minik minik hissediceksin ilerde ztn büyüdükçe şov yapıyorlar içerde😂😂
Nihal1907 Lim0nn Ah canım o sonradan öyle sertlesıyor kı anlaşılamayacak gbı değil 😍😂 hele acıkınca yemek yıyınce dönmeleri kıpır kıpır ayaklarının ıkısıyle yıtmelerı bazende can sıkabılıyor ama mesela tam uyyacaksın başlıyor oynamaya 😂ama çook güzel yinede 😍
2prensesannesiiii Lim0nn 19+5 im dün vajina bölgemde tepindi gıdıklar gibi oldu sanki yokuş aşağı inince için bi hoş olur karnında gıdıklanma okur ya öyle bi his oldu
Lim0nn -tugbmrt ya ufak bir şeyler hissediyordum fakat bu denlisini hissetmemiştim tekme olup olmadığını da anlamadım ve iki gündür hiç olmuyor o yüzden bilmiyordum😄
busssbusss haftada ilk hareketini hissettim. İlk önce emin olamadım hafif kıpırtı gibi ama sola yatınca özellikle geceleri daha da hissettirir olmuştu. Şimdi 20. Haftadayım. Özellikle yemeklerden sonra tekmeleri daha net hissediyorum artık :)
Lim0nn busssbusss ay hiç o şekilde denemedim bende uzanayım bakalım sol tarafıma benim kız tembel galiba anlamadım😄
Lim0nn Nihal1907 elbette çok güzel tekmeydi demek 😍😀neden tekrar olmadı iki gündür normal mi peki olmaması dediğiniz gibi bundan sonra büyüdükçe mi sıklaşır
Nihal1907 Lim0nn Canım büyüdükçe daha çok anlarsın karın kasların sertse oyuzden geç hıssedebılırsın soluna yatınca dinle minik minik kıpırtılar yapar ıcınde yada dolaş bıraz sonra duz yat dızlerını dıkerek uzan benımkı o zamanda çok hafaketlenyo
nilmom55 Bende de icimde sanki gaz varmis gibi bi his oluyo ama gaz yok 😂 bu da bebek hareketi mi oluyor acaba