Ayser Gamzearin bnde cok kotuyum 3 4 gun once sine kadar.. Deniz suyu kullandım gercekten ıse yaradı sımdı daha rahatım
Damlaaaa Gamzearin çok yaşadım sinuzit problemi hamileligimde en etkili yòntem biraz karbonatla biraz tuzu suyla karistirip burnuna cek karbonat en dogal antibiyotik dediler bana gercektende coj etkili oldu
Balbadem17 Benimde sinüzitim var 1 bardak suya 2 3 kaşık elma sirkesi koyup tıkandıkça içeri damlattım çok çok iyi geldi tavsiye ederim
Esra7814 Canm deniz suyu VS bunlar anlık. Çözüm tavsiyem sülük tedavisi uygula çok basit cevrede sor elbet bulursun emsin sinüs yerlerini açılıyor en azından ilaç kullanmana gerk kalmıyor içini temizliyor ve bir daha tıkanmasını önlüyor he bide cildi güzelleştiriyor. 😊 Ben 3 senedir çekiyordum duydum ve denedım iki gündür nefes alıyorum 🙂
Esra7814 Gamzearin bnde korkmustum ama cok minik şeyler öyle korkulduğu gibi sülük degil 😊 emdikce biraz şişiyorlar doyunca bırakıyorlar en fazla 5 10 dakika içinde. İnternete var videoları korkulacak derecede degil Bn yaptıysam herkes yapar 😊