Ipekulas Nisaiste bende bugün gittim iyiydi yani ilgili bi doktor öyle suratsız biri değildi memnun kaldım onunlada devam ederim gibi görünüyor
Ipekulas Nisaiste yo normalde ümite gidiyorum ama tahliller falan çok pahalıya geliyor o güzden şehir hastanesinde de bi doktor takibinde olmak istedim yani ilerleyen dönemlerde belki şuan bi sorun olduğunda özeldeki doktorumla iletişime geçiyorum
Cangul92 Ben ıkı kere kıymet uysal çiçek sanırım ona gıttım guler yüzluydu kontrol edıyor ..bir kerede özele gittim tabı konu devlet olunca vakıt ayırıp anlatmaları falan olmuyor
Nisaiste Cangul92 o doktorda iyiymiş duyduğuma göre ama melike hanımın soyadıyla aynı soyada sahibiz diye ona gideyim dedim 😅😅
Cangul92 Ipekulas ben bazı testleri sehir hastanesınde yaptırıp ümite gırmıstım doktorum baskada test ıstemedi suan ama tabı illa kendılerınde yapılan testleride zamanı gelınce ısteyeceklerdir ..
Cangul92 Nisaiste ozman bi sempatilik oluşmuş 😊inş ıyı olur ama her zamn tek doktora baglı kalmamak en güzeli derim