BurcuY92 Canan-_16 Bu gidişle öyle olacak gibi. Tuvalete döşek atma fikri aklımdan çıkmıyor avsvsvsvg
BurcuY92 Canan-_16 Eşler işin gırgırında. Onlara güzel tabii bu süreç :) aslhnkrts9 Klozet mlozet artık uyumak için son 1 saatim sonra bizim tekme, tokat, kaburga deşme seansları başlıyor hiç uyuyamıyorum :/
aslhnkrts9 BurcuY92 ben sabaha kadar uyuyamıyorum gün ağarıp eşim işe gidince anca bi kaç saat zombi gibi geziyorum 🥲
BurcuY92 Canan-_16 Benimki de bir şey istiyor debelenip kalkamama gülüp tamam sen otur ben yaparım diyor🤦 yataktan kalkamayıp dağa sola devrilince hele stand-up gösterisi izlemiş gibi gülüyor asgsgsgs
Menisaa Canan-_16 az kaldı ama bende mahvoldum şuan mide yanmasından kıvranıyorum yatağın içinde yerimden kalkamadigim içinde bişey yapamıyorum 😂
Seymaaydn Benimde bu cuma sabah 8 de sezaryan olucam aynı şekilde tuvaletten çıkamıyorum yine geldiii valla bıktım artık 😂😂
Nihal1907 Canan-_16 30+4 günlüğüz normalde çok geç yatarım aksilik bugün çok uykum var başımda ağrıyor ama sahur vaktını bekliyorum 🥹
Nihal1907 Canan-_16 canım mide şurubu işe yaramıyormu doktor bana vermıstı azda olsa ıse yarıyordu ama yanma olayını bı hafta on gün cektım berbat bıseydı ya sanki zehir yiyordum suanda ağrılar başladı hergun soda ıcerek rahatlıyorum biraz