Esranur11 Kızlar biz bu gece 36 olduk belirtileriniz neler ben uyku da dönerken çok zorlanıyorum, nefes darlığı arada kasık ağrıları 🩷🌸☺️
fayting Esranur11 çok zorlanıyorum 36+5 olduk. 2 gündür bel ağrım çok arttı hem de bazen adet olacakmış gibi hissediyorum bu da yetmezmiş gibi uyku düzenim biraz bozuldu hiç öyle son zamanlarda gelen enerji yok üzerimde bir de her an doğuruyor muyum acaba korkusu geldi 😢🥲😅 yarın kontrolüm var bakalım 🥹
Ccyln Esranur11 36 haftadayım ben de. Beni en çok zorlayan bebeğim sürekli kasılması ve vajina kemiği ağrısı. Oturup kalkamıyorum bile. Niye bu kadar ağrıyor bilmiyorum keşke hemen gün verseler
mavikalpvemavikalp Esranur11 bende 36 oldum bugün ve ağlama kriziyle geçiyor her yeni haftaya geçerken zorlanıyorum uyuyamıyorum asla ve bir yerlerim ağrıyor artık sıkılıyorum Ben bi doğuraydım🫣
Esranur11 Busecnli ben bugün yavaştan pilates topuyla hareket etmeye başladım bel ağrılarımı hafifletsin diye 🥲
Feryyy Ya bende 34 oldum fakat iki gündür dehşet bir mide yanmam var çay kahve asla içemiyorum boğazımdan geçerken bile kesik gibi yanıyor bunun sebebi nedir böyle çok ileri gibi geliyor bana süt gaviskon bol su hiç bir işe yaramadı
FatihCinar05-20-24 Çarşamba 36 olacam bende kızlar günü bellş olan var mı aramızda doktor ne zaman söyler acaba