Pamukprens Arkadaşalr 32+6 olduk İdrartolu enfeksiyonu sirekli oluyorum ama sekiz aydır olmuyor Allaha şükür dikkat ettiğimden Şimdi israr yolu enfeksiyonum varmı diye kanla idrar testi yaptırdım temizdi ama idrar yaparken içi üç gündür ara ara kağıt gibi parçalar düşüyor en skn 31+1 ken kontrol vardı o zamanda gelmişti doktora söylememiştim unutmuştum doktor usg baktı bir sorun yoktu önde bile gidiyor gelişimi sağlıklı va dedi ama anneannem va aorıyorum diyolarki artık normal vajina içinden geliyor rahim yollrı açılıyor temizleniyor vs doğuma yakın olabiliyormuş başına gelen aynı şeyleri yaşayan varmı aydınlatırmısınjz aceba bende hissediyorum bazen bişilerin oradn çıktığını ama anlayamadım doktoruma 34+1 de söyliycem kontrol ozaman çünkü
aylaacetin Pamukprens bence acil doktora görünmelisin erken doğum riskin olabilir. İdrar yolu iltihabıyla onun bir alakası olduğunu düşünmüyorum
Denizkum Pamukprens bence yarın doktora git kan önemli gebelikte doktorun kontrollerini yapsın canım 🙏🏻Sağlıklı günler dilerim