gulcin8396 İshal olduysan eğer bu bir doğum belirtisi suyunda yakında patlayabilir tabi herkesin bünyesi farklı inşallah hızlıca ağrısız bebeğine kavuşursun.
Loliannesi Dillloooo benim de ilkti. Şimdi iki buçuk aylık olduk bile ☺️ Rabb im kolaylıklar versin. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. En kolay doğum olsun 🌸
gulcin8396 Dillloooo Benim 2 doğumum da da ishal başladıktan sonra doğum yaptım ilk doğumda yaklaşık 14 saat sonra ama ağrı sancı yoktu yani varmış ta ben hissetmemisim ikinci doğumda da 5 saat sonra doğum yaptım.
38383ELIF Dillloooo su veya nisan gelmeden zaten doğum başlamaz şuan seni vücut hazırlıyor ve her an doğurabilirsin dikkat et bazilarinki bir hafta bile sürüyor sadece dikkatli ol
Nuraslanklc 38383ELIF öyle birşey yok suyum da nişanım da gelmeden doğurdum 😅 suyu gelmezse de getirtirler yani
Dillloooo Asiya__0045 hastane bira. Uzak geçen de gittim geri geldim. Biraz daha bekliyiö diyipeım ya en azından sahura kadar
Haticeakgul Gggg-12 Dillloooo kuyruk sokumunda varmı agri bende gece uyanmıştım onun ağrısına hastaneye gittim sabaha kadar bekledim nsty bağladılar sancilarim görünüyordu 38+4 günlüktu bebeğim gittim 2 saatmiydi 3 saat sonra kanamam olmustu doğuma aldılar sezaryan