Esma-12 kızlar ben sonunda 2. trimestıra girdim bugün daha bulantılarım ve halsizliğim devam ediyor ama önceye nazaran biraz daha iyiyim sizler nasılsınız nasıl gidiyor ?
Deletedmom_87 Esma-12 an itibariyle bizde ikinci trimestıra girmiş olduk🥰 yorgunluk halsizlik ve sürekli uyku hali dışında bir problemim yok çok şükür
Esma-12 [silindi] bulantı beni çok zorluyor sanki bulantı bitse hamileliğim gül bahçesi olacak gibi ama tabii nerdee😅
Boncukk123 [silindi] mide yanması yaşıyor musun 🥹 yattığım gibi midem yanmaya başladı 30+2 olduk hiç birsey yemesem de şu yanmayı çekmesem diyorum
Gggg-12 Merve_ceyhan0803 34 le selam veriyim bende mide yanmasından ve kasık sancısından uyuyamıyorum hala hareket etmek acı vermiyorken bol bol gezinnnn❤️❤️
Esma-12 celileturk Allah yardımcınız olsun inşallah 🥰 ben hiç ilaç kullanmadım kusmuyorum ama kuru bulantım var çok zorluyor
Esma-12 Deletedmom_87 Evet bende de birebir aynıları var Allah yardımcımız olsun inşallah azalır cinsiyetiniz belli oldu mu
Limonlukekkk Esma-12 bitecek canım sabret benım 10. Haftsda bitmiştı şu an çok nadir kusuyorum 13+6 yım
Deletedmom_87 Esma-12 Amin İnşallah Allah razı olsun canım En son 11 haftalıkken gitmiştim tahminde bulundu ama bana dedi değişebilir daha belli değil sadece kıza benzettim dedi haftaya cuma günü gidecem o zaman netleşecek sizin ki belli oldu mu peki
Esma-12 celileturk owwww bende ilk başlarda öyleydim ama günde en fazla beş altı kez falan sonra sade bulantı ama inanın kusmak bulantıdan iyi kusunca bi rahatlama geliyor
Esma-12 Deletedmom_87 bende 11 haftalıkken gitmiştim erkek olabilir demişti 3 hafta sonra gel demişti bu cuma gideceğim bende bakalım cinsiyeti bekliyoruz 4 gözle 🥰
Seldahilal Esma-12 ben 22+6 haftalık ama hala hafif hafif bulantılarım oluyor bazen bel ağrısı bazen mide yanması yuvarlanıp gidiyorum😂😂😂🤭
Esma-12 Papatyaa38 Papatyaa38 Allah yardımcınız olsun bulantı mahvediyor insanı inşallah en kısa zamanda rahata kavuşursunuz 🥰
Esma-12 [silindi] İnşallah 😍😍 üç çocuğum var en küçüğü iki yaşında oda zorluyor onlar olmasa evde yemek pişmez sürekli yatarım galiba 😅
Bh05 Bizde 13+4 olduk ara ara öğürmeler oluyor halsizlik sürekli yatma isteği devam ediyor birde aranızda boğazında yutkunurken birşey takılmış hissi yaşayan var mı çok rahatsız ediyor beni