Nihal1907 ben sizin gibi düşünen biri olarak en başta annemden, ablamdan falan çok laf işittim. Bir tane kuzenim var o da hamile aramızda 1 ay var, özlemle aramızda 15 gün var demiş. Bebeğimin kilosuna çok düşük demiş üstelik daha kendisi bebeğinin kilosunu, boyunu bilmediği zamanlarda. Benden 1 ay sonra doğuracak. Biz hiçbir şey almadık,kimseden de bir şey istemem,anneme beşik falan aldırmam,örgü ördürmem demiş.Bana eltilerim,görümcelerim kıyafet verdi onları giydiricem demiş annemler öve öve bitiremediler kızı.
Kız detaylıdan çıktığı gibi direkt hastane çıkışı ve hediyeliklerini yaptırmaya gitti 🙄 ben 34.haftama giriyorum daha ben yaptırmadım bile,daha eksiklerim var halâ bu kuzenim e-bebek’ten,Lcw’den çıkmıyor,civili beğenmiyor bana övdükleri kız dünyayı alıyor. Gerçekten ailelerin karışması çok kötü bu durumlarda ya. Benim a’dan z’ye her şeyime karışıyorlar. Bende diyorum ya ben ilk çocuğum diye her şeyini almak, yapmak istiyorum karışmayın ben bebeğime ilerde kardeş de düşünüyorum kardeşi de giyer ben kardeşine de güzel ciciler alırım falan ama yok kafa basmıyor