Uykuseveer Aklımda henüz bir şey yok karar veremedim birbirimize fikir oluruz belki paylaşmak istedim ☺️
2bebelianneee Uykuseveer Fırında köfte patates patlıcanlı bir yemek yapacağım yanına pirinç pilavı, salata meze felan yaparım yeterli olur birde mercimek çorbası Tatlı yok kilo almak istemiyorum eşim de yemesin 🥲😀
Uykuseveer 2bebelianneee hahah çok iyi ya 😂 benim doktorum da şerbetli tatlıları kocan sütlüleride sen ye demişti 😂😂
2bebelianneee Uykuseveer ahahah ben biliyorum Tatlı bekleyecek yarın da akşama kadar beni arayacak tatlı yaptın mi yapmadıysan alacağım diye bende ona çok güzel bi tatlı yaptım diyeceğim 😜😜😜
bebisliozlem Minigiim-vebenn52 menümüzün benzerliği 😁 bende et sote, pilav, cacık, salata ve mercimek çorbası düşünüyorum 🥰
Srylcnkya Domates çorbası pilav yada makarna ( oğlum pek pilav yemez o yzuden 😂) karnıyarık salata içecek ayran yeterli olur die düşünüyorum henüz tatlı karar vermedim belki şekerpare yapabilirim canm isterse eşim için 😂😂😂😂
Minigiim-vebenn52 bebisliozlem afiyet olsun et kavurmayı da hiç sevmiyorum ya zor pişiyor ama napiyim kocam etçil 😂😂😂😂🤦🏼♀️