Senmsii Merhabalar anneler ve anne adayları. Hamilelikte tetanoz aşılarınızı ne zaman oldunuz? Aşı detaylı ultrasondan sonra mı yapılmalı?
momormom Senmsii tetannoz için bebeğin hareketlerini hissedip hissetmediğimi sormuştu bana aile hekimi iki kez Ben de hissediyorum diyince yapmıştı Bir ilgisi var mı bilemiyorum Detalı ultrason sonrası ve bebek hareketlerini hissettiğimde yaptırdım ben🥰
Salihahncrl Senmsii sağlık ocağındq takip başlatıldığında genel olarak hep 20. Haftanda gel diyorlar bende 20. Hafta da yaptırdım
Senmsii aslhnkrts9 Peki bunun bir sebebi var mıydı doktorunuz mu önerdi detaylıdan sonra yaptırmanızı ?
_almirasmom Senmsii onu saglık ocagı arar ozaman gıdersınız detaylı ultrason ve ası arasında bı bagdas yokkı
Aysesrt Olaki ameliyat vs olursan enfeksiyon kapma diye yapıyolar. Dikiş kesik izi bunlar sıkıntı olabilir. Bende detaylı ultrasonsonran 5 gün önce yaptırdım. Yaptırdığımdan 2 gün sonra çok elin elimi kesitim dikiş felan atıldı böyle durumlardada yaptırmamışsan hemen yapıyolar iğneyi ama ben olmustum zaten. Ama doktorum ve sağlık ocağı tek doz yeterli dedi bana daha önceden aşı olduğum için