aslan1905_ Benim gibi hep uyuyor musunuz 😂 Bıraksalar yolda uyurum 😂 Yarın kalbini dinlemeye gideceğiz 🥲 Çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum ♥️
Kubis42 aslan1905_ benimde uykum çok var ama uyuyamıyorum 🥲 çünkü 9 aylık küçük bir bebeğim daha var.gunduzleri az uyuyor bende o uyurken işlerimi yapmaya çalışıyorum.
Kubraakgn0 aslan1905_ Ya benimde ultrasona göre 6+0 ama uygulamaya göre 6+5 doktorum haftaya cuma gel kalp atışını duyalım dedi içimde bi korku var ya duyulmazsa diye ilk hamileliğim olduğu için çok endişelerim var 🥹
Elf-02 Kubraakgn0 bende cuma duyacağım inşallah aynı korku bende de var inşallah sağlıklıdır bebişler
Burcu-2634 Kubraakgn0 ben ilk gebeliğim de ses kaydı yapmıştım her acaba bişey oldu mu düşüncesinde dinliyordum kalp atışını 😂
Yelizkahramn Kubraakgn0 duyulmasa bile hiç stres yapma benim 6. Haftada duyulmadı bebeği bile göremedi 7. Haftada kalp atışını da duyduk çok şükür
Kubraakgn0 Burcu-2634 Hahaha bana oda kâr etmez bişey oldu mu olcak mı diye eşinde diyor böyle yapa yapa sen bişey yapcan çok stres yapma diyor 😂
Kubraakgn0 Yelizkahramn Şükür bilmiyorum doktorum çok iyi yönlendirdi durumu geçen cuma gittim herşey çok güzel kese oluşumu iyi herşey yerinde inşallah cuma günüde kalp atışını duyucaz filan dedi ama benim sancılarım çok fazla oluyor buda beni endişelendiriyor 🥹🙃
Ayazmom___ aslan1905_ ben 6+2 de duyamadık cuma günü tekrar gidicem ama herkeste 7den sonra duyulur diyor bilmiyorum
aslan1905_ Kubraakgn0 kız ben geçen öldüm sandım yerleşme ağrısıymış sabaha kadar Allah bilir çektiğimi 🤦🏻♀️
Kubra6694 Kubraakgn0 benimde bugün kesem oluşmuş bende nasipse 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim.