Alicegurd cnm oncelikle cok gecmis olsun bnm durum daha belli degil en son ignenin yedinci gununde betam dususe gecmisti ama persembe tekrr gitcem insallah dusme devam etnistir hatta bitmistir olmassa ikinci igne vurulck inş bu sekilde kurtulrm.
Bnm beta en fazla 600 oldu sonra dusmeye basladi en son 200 de kaldi bir hafta dusmeyince bana kurtaj yapildi kurtajla dusmeyince dis gebelik denildi igne oldum onla dususe gecti. Yani sizinki kurtajla dustuyse dis gebelik olmayabilr ama soyle birsy dis gebelikte kendiliginden duseblior kurtaj islem vs derken degerinde dusmus olabilir. Bnm drum kurtaji dis gebelk kesinlestirmek icin yapiorm dedi dusmesse dis gebelik deriz dedi pataloji filan bna soylenmedi bilemiorm neye göre bakıldı ama ordaki materyellerden anlasilabliormus
Sizi karistiriyor olablr size sdce dil alti vermis dusuk yapmani kolaylastirsin diye igne vurulmadiniz sanirim bnce o sizi igne vurduk sanmis olablr cunku igneden sonra 3 veya 6 ay korun diyen drlr var ilac dior drlr igneye ilac verildi terimi kullaniyorlar oyuzden karismis olabilir siz drunuzla tekrr konusun. Ben en az uc ay koruncm ama kurtajdn snra bir rahim filmi cektirseydiniz cnm bn cektircm sizde bu ay kalmassaniz cektirin derim