Patito__ askım senin düşük işi bitti mi tamamen ya benim doktorum gercekten problemli mi bilmiyorum benim beta 86 nın üzerine çıkmadı ilaç verdi dil altı verdi kurtaja aldı 2 gün sonra kontrole gittim 6 haftalıktı bebek 1.8 olmus beta hiç bir sorun yok dedi 10 gün bekledim zaten yumurtlama olabiliyormus 15 günde şimdi kurtajdan sonra 3 saat kanamam oldu sonra lekenmem bile olmadı önce korunma lafı etmedi bizde malum istiyoruz diye denedik şimdi lekelenmem var sol kasıkta sancı var regl da 35-40 günde olursun dedi regl gibi bir
Lekelenme de değil kurtajdan sonra zerre bi lekelenme yaşamadım 20 gün oldu nerdeyse kurtaja oruç tutmaya niyetlendim kalktım abdest aldım dua edeyim dedim baktım leke farklı ve artmıs tesete de gitmedim adet olana kadar beklerim psikolojimi bozmam dedim yine baş dönmem göğüs ağrım koku hasasiyetim var en son patoloji için aradığımda raporda dış gebelik denebilir yazıyormus ama ısrarla 86 değer ile dış gebelik olmaz 6 haftada değer yükselirdi diyorda şimdide içine sinmedi ilaç verdim 6 ay korun diyor madem öyle 1 hafta sonra normaline döndün ilişkiye girebilirsin niye dedin şimdi 6 ay bekle dedi ya arkadaşım çok geç fark etmişti bir tüpü alınmış 3 ay bekle demiş benim şükür kesem bile olusmamıs yani ciddi şekilde benim psikolojimle oynuyor çok yoğun birisi başkasıyla mı karıştırıyor dicem artık eşim kulağımla duydum 2. Gün gittiğimizde 1 hafta sonra toparlarsın korunma dedi diyor şimdi 6 ay koruna geçti konu korktum bende bu lekelenme olunca şimdi valla Allah bizi 1 doktorun iyisine 2. De kaynananın sağlıklısına denk getirsin bide o ameliyat oldu tam bir travma matiğim