mimar_anne numix evettt 4 gün kala aynen benim de böyleydi sabah yapmıştım akşam kan verdiğim de 86 çıkmıştı şimdi 29 haftalığız çok şükür 🥰
mavibahar numix isterseniz adet günümüzden bir kaç gün geçsin daha garanti olur. Bir de aç kanına gidin sabah erkenden. 😊
numix mavibahar Sabah yine kaset test yaptım pozitif. Akşam acile gidicem kan vermeye sabredemiyorum çünkü🥺
MNursel numix hayır en doğrusu olan o aslında kan değerlerin sağlıklı mı ilerliyor bakman daha iyisi bence .
numix  Kızlar sabah yaptım yine daha belirgin olmuş bugün kesin kan vereceğim 😍 adete 2 gün kaldı
Lykiav numix bence 10 gün bekleyin. Ben adetimin ilk günü öğrendim ve şu an adetim. 10 gün sonra adet oldum. Kimyasal gebelikmis. Bence bekleyin
numix Lykiav 10 gün bekleyemem çünkü öğrenmiş oldum sabredemem ki en azından kanda belli olur ne olduğu
Ylzknn numix teste güvenme bence kan ver . Ben test yaptım net çift çizgi çıktı. Kan verdim hamile değilmişim. Test daha yapmadım sonra direk sağlık ocağına gidip kan verdim. Çok şükür 26 haftalık hamileyim. Kan ver canım.
Ecemss16 numix bugun verirsen perşembe sonra cmrtesi ver 3 gun değil 2 gün ara ile cunku 3 gun oluncada bu sefer artıs sayısı kafa karıştırıyor 2 gunde max %50-60 istiyolar ya 🫠
Seymaerkan27 birmucize1 Sağlıcakla büyütün inşallah 🤲🏻 Nasıl 11 di bt hcg sadece 11 mi yazıyor rakam olarak