birmucize1 Kizlar bu normal bi durummu cok korktum gorunce su gibi bise geldi tsortum islaninca fsrkettim. Bise olmaz kotu bise degildir demi ? İnternette erken dogum riski felan yaziyor cok korktum onu okuyunca basina boyle bise gelen varmi ?
mystery00 birmucize1 evett bende aynı şekilde senin giibi hemen internete bakıp içimi korku kaplamıştı buraya yazmıştım hemen herkes çok normal olduğunu söylemişti merak etme bi sorun yoktur 🌸 sadece dokunma,sıkma hani daha gelcek mi falan diye
mineoksuz11 birmucize1 ilk kızımda da gelmişti aynı haftadayız 2 haftadır da geliyor süt o bişey olmaz korkmayın :) çok normal bi süreç
Edebiyacianne birmucize1 benim de erken başladı gelmesi hiç korkmayin hormonal tamamen sadece sıkmayın zorlamayın meme ucuna uyarı vermeyin bir sıkıntı olmaz 39. Haftadayim hâlâ geliyor
dezgi birmucize1 merhaba canım benim 18. Haftada gelmeye başlamış zaman zaman turuncumsu bile geldiği olmuştu çok şükür de sezeryan olmama rağmen hemen sütüm yine devam etti ve bebeğim 19 aylık oldu hala emiyor🙏 endişelenmene gerek yok🌸
birmucize1 mystery00 yok skmiyorum skmak tehlikeliymis oyle yaziyordu ama erken dogum deyince cok korktum 🥹 tesekkur ederim 💙
mineoksuz11 birmucize1 açıkçası net bir bilgim yok ama kızımı 2,5 yaşına kadar emzirdim ☺️ bu kez nasıl olur bilmem
Edebiyacianne birmucize1 benim de öyle ilk gebeliğim o yüzden korkarak doktora sormuştum Google’a bakınca erken doğum vs diyor zaten hiç aldırmayın yazanlara
yeschef-13 birmucize1 benimde o haftalarda başlamıştı hala devam ediyor 27+1 doktorum 22. Haftadan sonra kanalların aktifleştiğini hormonlara ve takviyelere bağlı olduğunu Doğumdan sonra süt olacak süt cok olacak ya da süt olmayacak anlamına gelmediğini belirtmişti sadece göğüs ucu kremine başlattı cünkü ıslanma kuruma göğüs ucu çatlamasına ileride yaraya sebep olabilir
birmucize1 yeschef-13 yaaa gidince doktoruma soracagim mutlaka krem mevzusunu 🩵 tesekkur ederim cevabiniz icin
Sadeceanne2 birmucize1 ellemeyin. Göğsünüzü. Biraz daha bol. Yarım atlet giyinin Elinizle uyarırsa nız. Sıkıntı olur
Dlar Çok normal canm merak etme benim il gebeliğim de de geldi 22 de bu gebeliğim de de tam 22 oldum geldi krem kullan ilerde rahat edersin sıkma oynama sadece ama normal tedirgin olma