eveb19 Betulzerya yatağa uzanınca başlıyor benimkide 😊 birde elimi karnımın herhangi bir yerine koydugumda hemen elimin altına gelmesine bitiyorum 😍 şükürler olsun bugünleri yaşatan rabbime 🤗
ATC Betulzerya 3 gün hiç uyumadım ölücektim yorgunluktan 32.haftaya girdik yeri daraldı herhalde artık uyutuyor 😂
Betulzerya Birde her hareketini sürekli eşime gösterme isteği var bende Tek basima his etmek istemiyorum onunda his etmesini istiyorum ney yapıyorum bilmiyorum cok mu sık boğaz ediyorum adamı ya
Senemseninle Betulzerya Bende senin gibiyim aynen bende sıktığımi düşünüyorum bazen ama çok güzel bir his oda aynısını hissetsin istiyorum 🤗🐣
Filiz35 Betulzerya bi ara bende de vardı hala var😂😂😂😂😂 elini koyunca kıpırdamıyo o da yalancı çıkarıyor annesini😂😂😂😂😂😂😂
Alyamerve Betulzerya bende ölee yaa hergun aksam tekme atsa kımıldatsa eşime gosterıyorum elini gıbegıme koyuo adamcagız 10 dk duruyo 😬😬 ilk qebelkk diye bıyle galıba
Burcu582 Betulzerya haha bende öyle sürekli bak bak diyodum ve o bakınca yada elini koyunca oynamıyodu tam çekiyo gümm bilerek yapıyo sıpa 😂 ama şimdi 33 haftalık olduk artık babaya da tepki veriyor
Betulzerya Anneolacak. Valla oyle bir tekmeleniceksiniz ki rabbim nasip etsin insallah uykudan uyanacaksiniz o derece 😄😄😄