Merhaba kızlar size kendi doğum hikayemi anlatmak istiyorum umarım korkusu olanlar bu sayede birazda olsun rahatlarlar ❤️
Öncelikle tam 37. Haftamda doğum yaptım yeni ev taşımıştım yerleştığım günün sabahı ishal sancısı gibi bi sancı vardı uykumun arasında bile hissedebiliyordum sabaha kadar uyuyamadığım için öğle vakitlerinde uyandım düzenli kullandıgım bi ilaç vardı erken doğum riskim oldugu için sancı kesici ilacı o sabah o ilacı içmek istemedim ve içmedim de iyiki içmemişim daha sonra lavavoya gittiğimde nişanımın geldiğini gördüm eşimi aradım benim doğumum başladı hemen eve gel diye daha donra duş aldım üstümü giyindim bu arada sancım artmaya ve belirginleşmeye başladı valizim ve bebek cantam hazırdı onları cıkardık saat 4 de hastanedeydim kendi girişimi kendim yaptım odama cıktım önlüğümü giydim ebe açıklığıma baktı 4 cm 🫣 derken 7 cm de suyumu patlattılar kuru sancı dedikleri sey gercekten cok farkli daha keskin bi acısı var ama rabbim öyle güzel ayarlamışki sancının içinde nefes alman dinlenmen için molada verdiriyo bu arada 3 tane meryem ana otu açılmış bana benim haberim yoktu belkide onların sayesinde cok kısa sürede doğumum gerçekleşti 4 de girdim 9 da bebeğim doğmuştu.. 10 cm olunca beni yukarı kata çatala ameliythaneye öıkardılar çatalda da toplam 5 fk fslan kaldım 3. Ikınmada bebek çıktı bi yerde okumuştum ıkınmakla bağırmayı karıştırmayın bağırmaktansa sadece ıkının diyordu o aklıma geldi ve hiç bağırmadan ıkındım güçlü birşekilde ❤️ şim di oğlum 5 yaşında ben 14 haftslık hamileyim umarım 2. Doğumumda böyle kolay olur 😍