[silindi] Nergizgokce çok hareketliyiz maşallah sürekli kıpır kıpır onun dışında çok iyiyiz şükür sizi sormalı😊
birmucize1 Nergizgokce biraz bel ve alt kasik agrisi disinda iyiyiz cok sukur kipir kipiriz artik elimi koymadan kipradigini hissedebiliyorum 🥹 cuma gunu detayliya giricez insallah oglumla 22+4 deyiz suan 🩵
Mrsselvinaz Nergizgokce merhaba 22 hafta 6 günlüğüz biz kızımla. Yarın ayrıntılı ultrason için randevumuz var. Bizim üçlü taramada bir değerimiz yüksek riskli çıkmıştı.Biraz endişem mevcut.İyi olduğumuzu düşünüyorum bu hafta çokça hareketlendiğini hissediyorum ilk gebelik olduğu için herşeyi içsel olarak anlamlandırmaya çalışıyorum. Siz nasılsınız?
Nergizgokce [silindi] bende baya hissediyorum artık hareketlerini bizimde iyi gidiyor çok şükür hergun birer birer yaklaşıyoruz miniklere 🥰
Mrsselvinaz birmucize1 ben de 22 hafta 6 günlüğüm kızımla bugün.Bu hafta bende çok fazla hareketli olduğunu bilinçli olarak hissediyorum.
Nergizgokce birmucize1 bel agrisi ve Kasık agrisi bendede oluyor ara ara regl agrisina benziyor sonra geçiyor benimde 13 martta carsamba gunu inşallah detayli bir sorun bir sıkıntı çıkmaz umarım ki güzel gecer hepimizinkisi 🥰🙏🏼🩷
Nergizgokce Mrsselvinaz merhaba canım bizde 22 haftayiz rabbim yardimcimiz olsun saglikla alalım inşallah kucaklarimiza carsamba bizimde detaylimizz
Rabiul Nergizgokce heloo cumartesi detaylımız vardı çok şükür sorun çıkmadı ama girmeden önce içimde savaş veren kızım ultrasona girince muma döndü yüzünü zorlukla görebildik 😂
esss_92 22+2 yiz Benim de kızım sık sık hareket ediyor maşallah sadece geçen hafta suyunu fazla olduğunu öğrendim iki hafta sonra şeker yüklemesi yaptıracağım ama ben şimdiden yediklerime dikkat etmeye başladım sağ salim kucağımıza alırız inşallah
_Daydreamer_89 Nergizgokce çabuk yorulma nefes darlığı 😅 detaylıya girdim iyiymiş fazla hareketli bi bebek dediler şaşırmadık ikizlerim düz duvara tırmanıyor nerdeyse 😅
Aadyec 20 haftalık olduk yeni. Detaylı ultrasona girdik doktor beyni kapanmamış haftaya tekrar gelin dedi. Telaşa kapıldım 1 gafta nasıl geçecek 😔 diğer herşeyi normaldi
Nergizgokce Aadyec sıkma canını canım herşey biz insanlar için ve rabbim yardimci oluyor illaki o bi melek daha anca anca gelişiyorlar ete kemiğe donuyorlar inşallah herşey yolunda ilerler dualarim seninle ve sizinle 🥹🙏🏼🥰
Mrsselvinaz Aadyec kapanır allahın izniyle hiç korkma 🌸 stres yapma.Benim de yarın ayrıntılı ultrasonum var,bir önceki muayenem de üçlü taramam riskli çıktı…Bakalım rabbim ne eylerse güzel eğler.
Mrsselvinaz Nergizgokce amin allahızın izniyle. Son kontrolüm de üçlü taramam riskli olduğu için bu detaylı bizim için çok önemli içim rahat manevi açıdan lakin ister istemez telaşım mevcut.Çarşamba inşallah ayrıntılından sonra güzel haberler bekliyorum senden.
Nergizgokce Mrsselvinaz inşallah canım teşekkür ederiz yazarım tabi buraya detaylidan sonra yeni bir post açarım haberleşiriz buradan 🥰
Mrsselvinaz Nergizgokce tabi ki bu uygulamada arkadaş ekleme gibi bir özellik yok sanırım ben artık geçmiş yorumdan bulurum sizi yada bu 22 haftalık gebeler postunda buluşuruz yine.