Esratufan 3 haftadr rahim ksmnda hiç kasılma batma sancım olmuyor bu normalmi çok kafaya taktım bnu napmam lazm
amine4444 Esratufan kafana takma canım diger haftalarda olabilir kasık agrıların falan adet agrısı gibi
Bahar2210 Esratufan ilk kızımda hiç birşey yaşamadım ne kusma ne bulantı ne bişey şimdi tekrar hamileyim 9 haftalık bundada tam tersi tiksinme kasık agrısı başlarda lekelenme ilk hamşleğimin nasıl bir nimet olduğunu anlattı bana , 🤣
Hazili Esratufan yahu hamileligi hastalik mi saniyorsunuz dogal bi surecte ilerliyor 9haftalik bebek tanecik kadar bir sey. Rahim kasilsa ne kasilmasa ne. Kasilmasa daha iyi zaten.
Esratufan Daisyy000 hiç hamile değilmiş gbiyim sadece mide bulantım var agrm olmayınca korku giriyor içime hiç mi ağrınız olmadı kasılma batma gibi peki
Daisyy000 Esratufan Mide bulantım bile olmadı🌺Herkeste hersey olacak diye bisey yok canım🌺 Hatta olmadığı için şükretmek lazım, çok rahat hamilelik yaşadım ben .Kasılma batma falan hiç yaşamadım
Esratufan Daisyy000 çok teşekkr ederm içimi rahatlattnz bi tek bnde böyle oluyr sandm çevremdekiler norml değil diynce taktım baya
Daisyy000 Esratufan Cevrenizdekiler doktor mu ,kulak asmayın.🌿Doktorunuz sorun görmüyorsa içiniz rahat olsun.Birde benden size tavsiye soran olunca ağrınız varmış ve çok zorlanıyormuş gibi davranın ,nazar ediyorlar
Esratufan Bahar2210 bndede tiksnme ve bulantı var sadece . Sağlıklı olsun miniklerimizde biz çekerx gertürlü
Esratufan Daisyy000 çok haklsınız bu konuda başkalarının dedğini umursayan biri değilm normlde ama konu cocuk olnca direk takılıyorum
Esratufan Hazili ben bi kere molar gebelik yaşadım suan korkularım var ister istemez durduk yere evham yapmıyrz sonucta içimzdeki de bi can
Ecemp1610 Esratufan neden olsun ki olmaması daha iyi zaten kim diyor illa olacak diye korkmayın aksine sevinin
Ecemp1610 Esratufan ay hayır ya kıyamam insanı nasıl etkiliyorlar işte siz kanama ve geçmeyen ağrılar olmadıkça korkmayın ben ne ağrı yaşadım ne bulantı ne bir şey 🌸
semra2598 Esratufan rahimde sancı nasıl oluyor ilk defa sizden duydum. Kasık ağrısı olur oda herkeste olacak diye bir şey yok.
semra2598 Esratufan ben kasılmaların neden olduğunu biliyorum ama herkeste olacak diye bir kaide yok. Rahim genişler kasik ağrısı olur bu çok normal ama olmaması da normal.
Eymenin_annesi06 6 buçuk aylık hamileyim hiç olmadı öyle bişeyim, hatta ben hamile olduğumu bile öğrendiğimde neredeyse 2 aylıktı 😂 çevrenizdekilere takılmayın siz ağzı olan konuşuyor 💫
hayalim35 Esratufan her hamilelik aynı olacak değil ya illa ağrın olacak die bişi de yok oğlumda hiç ağrı sancı olmadı