Hilaldabaan Kızlar 29+4 um sababtan beri normal hissediyorum şimdi vajinamin orda hissediyorum resmen kasigimin orda normal mi ?
Hilaldabaan Selinmoon böyle vajinanın dudak kısmında üst kısmında üçgen kısmın da hissediyorum kasıklarda erken doğum riskim de var korkuyorum böyle olunca rahim ağzı kısalığı var da
mrsckmkc Hilaldabaan onun bebek hareketleri olduğuna emin misiniz peki? Bazen çatı ağrısı vs de olabiliyor o çevrede
Hilaldabaan Leyla39 ama benim rahim ağzı kısalığı var korkuyorum ondan dolayı normal de genelde göbeğin sağ tarafından vuruyor da
Hilaldabaan Artemis01 bacaklarımı havaya kaldırıp belime yastık koydum çıktı yukarı insan korkuyor gerçekten birde rahim ağzı kısalığım var en son 25 mm di salı günü randevum var umarım yükselmiştir
Hilaldabaan Ecemp1610 yok benim haftam ileri olduğu için atılmıyor progestan kullanıyorum ayaklarımı uzatıp uzaninca çıktı yukarı bebişim
Ecemp1610 Hilaldabaan geç fark edildi yani sizin mümkün olduğunca yatın yastıkla ayakta kalmamaya çalışın 🙏
Hilaldabaan Ecemp1610 valla mümküm olduğunca yatmaya çalışıyorum iş yaparsam bile yavaş yavaş dinleniyorum genelde hep
Leyla81 Hilaldabaan bende 23 hafta aynı sekilde vajinaya vuruyor gibi hatta hafif titreşim oluyor gibi hissediyorum rahim ağzı kısalığım yok demişti doktor.