Humeyraynk Kızlar sabah uyandığımdan beri ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor duşa falan girdim dinlendim ama geliyor bir süre sonra geçiyor açılma vs olabilir mi yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım
Suhiss Humeyraynk dogum sanciniz baslamis hayirli olsun takip edin 10 dkda bire dusunce hastaneye gidin
Dillloooo Humeyraynk merhaba. O ara ara giren adet sancısı bende de var 8 gün önce 1 cm açıklık vardı. O günden beri ara ara sancı giriyor çıkıyor açıklık sancısı olabilir mi ?
Humeyraynk Suhiss şuan da arası uzun ama belime falan vurmuyor ilk hamileliğim olduğu için anlamıyorum sadece adet ağrısı gibiyken de başlamış olabilir mi yani
Busbus-7 Humeyraynk adet ağrısı başka kasılma başka. Doğum kasılmaları şiddetli anlamama ız mümkün değil korkmayın
Suhiss Humeyraynk bele vurmasi sart degil adet sancisina benzemesi de sart degil onemli olan duzenli olmasi benim de basladi sancilarim ama normal agri gibi ve belime vuruyor bi saate yakın mafoldum cok agridi ama gecti simdi daha da bisey yok. Hastaneye gitmeme gerek yok mesela henuz.
Humeyraynk Dillloooo açıklıkla alakalı mıdır bilmiyorum çünkü bende açıklık olmadığı için mecbur sezaryene döndük gecesinde çok sancı çekmeme rağmen ilerlemedi