Busravezeytin 32. Haftamın başında kontrolüm vardı doktorum bebeğin kanala girdiğini dikkat etmem gerektiğini söyledi baskı yapıyormuş böyle giderse açarmış rahimi baskısı. Ama baktı açılma yoktu. En azından 4 hafta sabretmeli diyor. Bebek de henüz ufak 1970 gram. Benim gibi olup zamanını dolduran var mı kızlar biraz korkuyorum açıkçası baskısını hissettikçe
Zhraaltun Busravezeytin valla bnde anlamadm gitti 🤷♀️ senn kac haftalik oldu canm bide ciger gelstrici gala yaptlrmi sana
Busravezeytin Zhraaltun 32 haftalığım şuan. Yok henüz yapmadılar açılma yok diye bence. Sana yaptılar mı ?
Zhraaltun Busravezeytin acilma bndede yok ki zatm muayne etmediler alttam dahada tetikler die 3 doz yapildi canm bna onn disinda serumlar antibiyoti progestan fitil bide purolotn igne verildi kullniyorm haftafa bi defa igne olyrm
Busravezeytin Zhraaltun ciddi misin bana bunların hiç biri yapılmadı böyle ilaçlar da verilmedi alttan da muayene edildim üstelik
Zhraaltun Busravezeytin valla canm bana bunlar ugulandi devletemi gidiyosn. Alttan muyne doktr kndi soyledi eger siddtli agrn sancn kasilmam olursa mecbr bakarm ama suan bakipta tetiklemek istemm dedi. Senn durumn farklidr belki
Busravezeytin Zhraaltun yok canım devlete gitmiyorum özele gidiyorum. Belki de olabilir dediğin gibi. Dinlenmene dikkat ediyor musun peki ?