Acemiiiii canım benim ellerinden öper 5,5 yaşında oğlum var öyleydi hamileliğim mükemmeldi hatta doğru düzgün haraket etmez beni korkuturdu hep derdim ki benim oğlum çok uslu olacak koyduğum yerde kalacak Allah inandırsın 1 gece yeni doğan ünitede yatta doktor teslim ederken dedi ki Allah yardımcınız olsun gaz var ama bir çocuk nekadar ağlayabilir dimi ben sabaha kadar hiç sustuğunu duymadım hemşireleri de hiç oturtmadı demişti hemşirede katılma derecesinde ağlama krizleri var dedi 4 günlük ve sarılık değeri 21 di normal şartlarda sarılıktan susar uyur bebek 😅 neyse bel hasıl benim oğlan 1 yıl gaz ve reflü ile beni yedi her görenin acıdığı anneydim ama geçti şuan çok akıllı allahım razı gelsin ondan ben razıyım emeğim helali hoş olsun yavruma 😇🥰 bir doktor bana dediki bazı çocukların mizacı böyle onunla çatışma onunla sadece anda kal dedi gerçekten tüm ağlamalar ogün bitti sanki çok yorucu Allah yardımcın olsun benim annelerde aşırı anlayışsızdı eğer varsa yardım alacağın biri mutlaka yardıma çağır hepsi geçecek inşallah sadece gazdır öyle ise çünkü 3 aydan sonra hafifliyor artık sancılar canım