nih beybim0 benim bir kez verdiğim kan sonucu bir hafta çıkmadı, aradım, laboratuvarda kaybolduğu söylendi
Mugey Ben de perşembe günü verdim tsh için ilginç bir şekilde benim de çıkmadı. Acaba e nabız sistemiyle mi ilgili?
3_oglan_annesi Mugey normal de ertesi gün gibi düşer ama belki doktrin kendi sistemine düşmüştür yarın arayıp sorun bnce
Saudaded Merhaba doktordan gidip alınıyor bazen doktorlar bakıp sisteme girmiyorlar aynısını yaşadım bazen gitmek gerekiyomuş bilginiz olsun arayıp teyit edebilirsiniz
iremd-1798 beybim0 geçen yine burada okumuştum e nabızdan değil de sağlık ocağının kendi sayfasına düşüyor e nabıza geç düşüyor demişlerdi. Dilerseniz bir de sağlık ocağının sayfasından bakmayı deneyin ❤️
Tugcev beybim0 daha önce sağlık ocağında tahlil yaptırdınız mı bilmiyorum ama bazı sağlık ocakları e nabıza girmiyor sonuçları nedenini bilmiyorum. Sağlık ocağını arayın sonuçları direkt almanız gerekebilir
AAaaEE beybim0 sağlık ocağında önceki hafta test verdim bütün tahliller. E nabızda gözükmedi hastaneye gittim doktordan öğrendim