biranne__ Ya kızlar ben gyno ferro sanal kullanıyorum. 3 gün kullandım. Bugün hafif ishal yapıyor diye kullanmadım. Doktorada ugrayıp değişmesini isticem yarın ama çok halsizlik yaptı ya. Demir cidden düşük galiba. Ne yapsamki ben şimdi…
Makbulepoyraz biranne__ benim demirim yerlerde 12+5 günlüğüm demir ilacı beni de acayip kabız yapıyor doktorum bana doguma 2 ay kala koldan demir ilacı vericek o daha iyi geliyor bana her sene o şekilde demir takviyesi alıyorum sizde danışın doktorunuza
[silindi] biranne__ bnde de tam tersi oluyo kontrole gittiğimde söyleyecem doktora bnde de kansızlık var ilacı kullanınca halsizleşiyorım normalde bi şey yok
Aysel_aslan Makbulepoyraz merhaba serum şeklinde olandan bahsediyorsunuz değil mi benimde doktorum degerlerin yukselmezse serum yazicam dedi nasıl bir ilac acaba ismi nedir
biranne__ Makbulepoyraz ay bilmiyorum canım ya midemi mafetti ishal oldum affedersn ya 3 gündğr çok kötü oldum bugin de içmeyince halszleştim bir günden bişi olmaz heralde aile hekimi degişirse ilacı çok sevinicem gerçekten
Makbulepoyraz Aysel_aslan evet ben cok faydasını gördüm ferinject ilacın adı 3 tane yicem yine ben haftada 1 kere
biranne__ Makbulepoyraz hm anladım canım benimki kötü ya ishal iyi bişi degil bildiğim kadarıyla diğer kan ilaçları bişi yapmasın da
Srfe01 biranne__ doktora bı danisin tabi ama bence normal çünkü bende ilk gebeligimde 9 ay boyunca ishaldim 😅
biranne__ Srfe01 anladım bir sorim bakalım İshal zayıflatmıyor mu ki ama hamileliğiniz ona rağmen sağlıklı mıydı
Makbulepoyraz Aysel_aslan evet çok pahalı ilaç raporla veriliyor devlet %70 mi karşılıyor %30 nu siz ödüyorsunuz
kezbanatalayy deryaa45 bende 35 haftalık hamileyim benimde acıkınca midem bulanıyor sürekli bir şeyler yiyorum geçiyo gece falan 2-3 kez kalkıyorum. Haftaya doktorum kan tahlili istedi aç karna gel dedi ama midem bulanıyo nasıl yapcam bilmiyorum 2 saat uzaklıkta çünkü ağzıma bir parça bi şey alsam kan sonucunu etkiler mi acaba kızlar konu açılmışken bende sorayım. Bir ısırık elma falan iyi geliyor bulantıya giderken bi ısırık alsam mi midem bulanmasın diye Makbulepoyraz
kezbanatalayy Makbulepoyraz doktorum bana da verdi bu ilacı daha gitmedim ama ilacın fiyatı ne kadar acaba ? Ne kadarını ödüyoruz yani