Fatmakrma Kızlar 33. Haftada bebeğim makat gelişliydi dün gece acı verici şekilde sert bi hareket etti bebeğim sizce dönmüş müdür nasıl anlaşılır suan midemin altı çok sertleşti ve yemek yedigimde otururken nefes alırken zorlanıyorum
Miracleee Fatmakrma 29. Haftamdı galiba yanlış hatırlamıyorsam Bi 15-20 dakika karın ağrısı çekmiştim. 30. Haftada doktoruma gittiğimde dönmüştü bebeğim. Sanırım o ağrı çektiğim gün döndü. Arkadaşım da öyle Bi ağrı çektikten sonra döndüğünü öğrenmişti.
orkide123p3t Fatmakrma bacakların artık eskisi gibi ağrımıyor sa muhtemelen dönmüştür benim de böyle bir aşırı hareketlenmeden sonra gittiğimde baktım dönmüş 🥰
umrumdadegil Fatmakrma benim karnım çok acımıştı hareket ederken bir de makat gelişken ayaklarıyla alt tarafıma vuruyordu ayaklar olduğu belliydi sonradan oraya vurma hissi geçti ayakları artık yan taraflarıma batıyordu
ruveyda123 Fatmakrma ben döndüğünü hıçkırıklarından anlamıştım resmen vajinamın üzerinde hıçkırıyordu ertesi gün kontrolde dönmüş ve kanala girmiş olduğunu öğrendim ama hâlâ reflümde devam ediyor hiç rahatlama olmadı😂
Miracleee Fatmakrma bende pek değişiklik olmadı. Öncesinde de mide yanmam oluyordu şuan 39+4 hala midem yanıyor.