Onatd Kuzey_Oyku_61 oğlum olsaydı adımı kuzey koyacaktım. Çok hoşuma giden bir isim ama poyraz da aşırı güzel bence tek isim kullan ❤️
Kuzey_Oyku_61 Onatd bir oğlum var onun adı Kuzey 😍 oyuzden eşim doğacak oglumuzada Poyraz ismini istiyor❤️
Denizz6161 Kuzey_Oyku_61 oğlunuz nasıl bir çocuk ben de Kuzey düşünüyorum ama önceki okulumda 10 kuzey varsa 8i aşırı yaramazdı😄
Kuzey_Oyku_61 Esrasnyz23 2 evladım daha var onların isminde hiç zorlanmamistik hemen karar vermistik. Ama bu sefer çok zorlandık 😅 ilk oğluma hamileyken rüyamda Kayra ismini görmüştüm ama eşim ozaman istememişti Kuzey koymuştuk.
Esrasnyz23 Kuzey_Oyku_61 kayrayı benim eşimde istedi kuzeyi de istedi ikisi de içime sinmedi kuzey ailede vardı olmasaydı olabilirdi
Kuzey_Oyku_61 Denizz6161 😂😂 aslinda yaramazlık değilde çok fazla hareketli diyelim. Biraz asi, Aşırı titiz düzenli dış görünüşüne acayip önem veren bir çocuk ve okul hayatinda da başarılı. Tabi beni yordugu çıldırttıgı çok zamanlar oluyor ama sonuçta çocuk 🥰
Kuzey_Oyku_61 Cennet-polat bizde sanırım bu gidisle sadece poyraz koycaz. Diğer iki çocuğumun ikişer ismi var oyuzden bunu da iki isimli olsun istedik ama yanına birşey yakıştıramadık
Cennet-polat Kuzey_Oyku_61 tek isim daha rahat ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum içinize sinen isim poyrazsa tek daha güzel zaten çoğunlukta ikinci isim unutuluyor ikinci adını bilmeyen çocuklar bile var 😊
Nurkcy Kuzey_Oyku_61 Bence Kayra tek başına zaten çok güzel ama.. Aras Kayra daha uyumlu sanki. Poyraz uymadı sanki ☺️
Anneyim5818 Kuzey_Oyku_61 benim oglumun adı da Kayra Mert. Belki fikir olur size de 😊 iki isim ile soyluyoruz hep okulda da o sekilde soyluyolar hatta. Birbiriyle uyumlu, söylerken kolaylikla soyleniyor :)