Salihahncrl 2prensesannesiiii vallahi bende o kadar düşünüyorum ki 😂 eslem’in anlamını öok beğeniyorum ben değişik değil ama güzel 😂 eva , serra , sare , umay , ahsen birçok seçeneğim var ama karar yok😂
Salihahncrl 2prensesannesiiii ay valla bende çok istiyorum ama eşim çok istemiyor o daha çok klasikçi😂
MerveA7 mineoksuz11 duru sakin olur adı gibi olur dediler bizde de tam tersi durmayan inatçı aksi sinirli bir kız çocuğu oldu bizde ismi ters tepti maalesef🤣 ama anlamı da isimde güzel ve hoş 🥰
Ummuhnm Cemre44 benimde aynı canım 😊 bana da az daha büyüsün kesinlestirelim dedi sağlıkla gelsinler inşallah 🤲❤️
Semra120220 Elisa_2121 bende Elisa dusunuyordum detaylı araştırınca Yahudi ismi olduğunu öğrendim bana da burdan biri söyledi onun sayesinde başka isim dusunuyoruz ki arkadaşımın eşi hoca onada sordum oda aynısini söyledi
1zehrs 2prensesannesiiii Aybüke mihra düşünüyoruz bizde 🥰duru saf güzelliği olan gül yüzlü demekmiş Aybüke öğretmenin anısına koymak istedim bende 🥹 mihra da bu aralar duyuyorum çok hoşuma gitti iyilik sever hoş görüşlü nazik anlamında
1zehrs 2prensesannesiiii olabilir bir ismin bir çok manası oluyor ben çok hoşuma gidince internetten baktığımda böyle yazıyordu 🥰
MerveA7 2prensesannesiiii yaa bence çok hoş olur hem o kızınızda küçükmüş yaş farkları pek olmayacak yarın ikiz gibi olurlar ☺🤭
Semra120220 Elisa_2121 Tabiki herkes istediği ismi koymalı fakat Muslumaniz çok şükür ne gerek var Yahudi ismine (sadece uyarmak istedim tercih sizin bu kadar kabalig gerek yok..