2prensesannesiiii İlk kızımda ismi hazır olduğu için zorlanmamıştık 2. Bebişimizde kız ama ne kadar zor bu isim bulmak ya tamam bu olsun diyoruz sonra kararımız değişiyor Farklı ve anlamı güzel isim önerileriniz var mı 🙏🙏🥰
Otherozge 2prensesannesiiii benimde ilk kızımda hazırdı.şimdi ikinciye hamileym kızım olacak.kızım lina istedi eşim zeynep istedi.nasip olursa zeynep lina olacak 🥹
Biranne_64 rich_mom maysa yazın açak çiçek güçlü kadın demek bende kızım olursa bu ismi koymayı düşünüyorum
Alyaeliz1 Alya - gök sema gökyüzü gibi anlamları var Eliz- emir veren prenses , cennetteki en büyük meyve ağacı. Ben anlamları için değil kulağıma hoş geldiği için koymuştum 🌷😊🪽
2prensesannesiiii Alyaeliz1 benim için anlamı da önemli eşim akşın dedi mesela kulağa hoş geliyor ama anlamı bana hoş gelmedi vazgeçtik söylediğiniz isimler güzel inşallah birini kalbimize ilham eder de içimize siner ikimizinde 🥰🙏
tazeanne23 Alyaeliz1 Eliz in anlamı böyle değilmiş yanlız.. ama zaten anlamı için koymadım diyorsunuz o zaman sorun yok😅
2prensesannesiiii Otherozge ya herkesin gönlü olmuş benim kızım 10 aylık seçemez 😂 🙈çok güzel olmuş vallahi adıyla yaşasın prenses 🥰🙏
Ecemss16 2prensesannesiiii Amin venüs aslında ask sans gezegenimiz astrolojide ama mitolojide ask tanrıcası , kadın anlamına geliyor :) ben astrolog oldugum ıcın anca boyle düşünebildim belkide😀😀🫠🫠 ama aslında dünya ismi kdar normal tabi ☺️
Otherozge 2prensesannesiiii hepimizin bebişi sağlıkla gelsin rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin canım 🤲🏻 e olsun dedik herkesin gönlü 😅 ama bebeği benim tasımam dısında bir problem yok ismini ablası babası koydu 😅 şaka bi yana güzel oldu isim teferruat rabbim saglıkla kucagımıza aldırsın inşallah 🤲🏻
160721P 2prensesannesiiii kararsız kaldığınız isimleri kağıtlara yazın birini kızınıza sectirin bence 😍