Kadriye_cnck Detaylı ultrasyonda bebegimde 20+3 ’te böbrek genişlemesi cıktı. 9,5 ve 5,5 mm aklından çıkmıyor. Geçiçi bir durum mu? lütfen basından geçenler yazsın. Zararlari neler bebegi oyle olup doguran var mi bebegi nasil simdi?
Tugba_turk46 Kadriye_cnck benim yakın bir arkadaşıma bebeği hakkında söylemedikleri kalmamıştı canım hatta 33 haftalıktı en son beyni sıvı topluyor alalım demişti aldırmadı doğum yaptı sapa sağlam 3 aylık şuan hiçbir sıkıntısı da yok bebeşin ultrasonla genelleme konuşuyorlar hiç kafana takma derim yani şahsen ben doktorun çocuğun şu var bu var demelerine hiç aldırış etmiyorum hiç strese girme
Asya20203 Kadriye_cnck benim kızımda da söylendi 10 du hatta doğduktan sonra gayet sağlıklı şuan 3 yaşında 😊 . İçinizi rahat tutun doğduktan sonra kontrole goturdugunuzde geçtiğini göreceksiniz inşallah
nih Kadriye_cnck bebeğin cinsiyeti nedir? erkek çocuklarda çok daha fazla görülüyormuş bu durum. detaylıda benim oğlumda da bir böbrekte genişleme var takip edelim demişlerdi, sonra geçti şükür. şimdi 1 aylık olduk, sıkıntımız da yok
Sumeyyealts Böbrek genişlemesi geçici bir durum genellikle, stres yapmayın bu bebeği daha kötü etkiler iyi şeyler düşünün iyi olsun
RES Kadriye_cnck bence çok düşünmeyin yoksa yaşadığınız stres bebeğe de yansıyacak. İkiniz de etkilenirsiniz. Aynı durum bende de var. Dua etmekten başka bi çare yok malesrf. İçinizi ferah tutun. Allah a bırakın. Hiçbir şey olmaz insallah. Yani pozitif şeyler okuyun. Komik videolar izleyin vs başka şeylere odaklanımn bence. Hobi edinebilirsiniz bu süreçtee
Asya20203 Kadriye_cnck sonrasında hiç bilgi verilmedi ben de sormadım çünkü doktor çok emin bir şekilde doğduktan sonra sorun olmayacağını söylemişti doğduktan sonra da bir sene sonra böbreğin ultrasonu için gittim hiçbir sorun yoktu. Ve çevremde buna örnek benden önce de arkadaşlarımda da böyle olduğu için rahattım açıkçası. Siz de takibini yaptirirsiniz ama endişelenecek bir şey yoktur
PrensinibekleyenAnnee Kadriye_cnck erkek bebeklerde genelde oluyor canım korkma doğumdan sonra geçmezse sanırım sünnet öneriyorlar lütfen hamileliğinin tadını çıkar ozmanlar birdaha gelmiyor ben o dönemi kendime zehir ederek geçirdim hep bişey olacak korkusuyla bizimde kalbimizde delik vardı bende onu hep düşünür dururdum Rabbimin bugüne şükür ama iyiz
izmirliannne Kadriye_cnck canım eňdişe etme ilk bebeğimde 37 haftalıkken bana da söylemişlerdi.dogduktan sonra ara ara kontrolleri oluyor.6.ayda geçti benimki. İçini ferah tut her bebeğin başına hemen hemen gelebilir.