Anneolmahayali1 Kızlar az önce farkettim çok az kahverengi akıntı gelmiş gibi 8. Haftamdayim böyle yaşayan varmı normal mi
esmaerdemir Anneolmahayali1 bende oldu doktora söyledim ultrason da kanama alanı yoktu ama progestsn verdi mi hafta kullandım 33 haftalığım şuan bi sıkıntı yok ama git mutlaka doktora
ey_ber Anneolmahayali1 benim 7. Haftamda pembe kan geldi sonrasında kahverengi akıntıya döndü 2 gün sürdü acilde alttan muayene ettiler bir sorun yokmuş ama bol bol dinlen demişti ebe şimdi 8.haftamdayim yine kahverengi akıntım var ama siz yinede ihmal etmeyin herkes aynı değil
Zeyneppx Anneolmahayali1 ultrasondan bakılıyor herhangi bi risk var mı vs diye yoksa ilaç yazar dikkat et der önlem alırsın sende için rahatlar, benimde vardı o haftada maalesef o yüzden diyorum önemli gerçekten
rich_mom Ben de 7. Haftada 1 gün boyunca Damla damla kahve lekeler geldi yerleşme kanaması dedi doktor ama sen sor yine de
Anneolmahayali1 ey_ber doktorun ne dedi peki kanama alanı gördü mü neden oluyormuş dün günüm vardı biraz hareketliydim ondan mı oldu acaba şuan bidaha gelmedi de