sryldzzz Ben daha önce bi dış gebelik geçirdim o zaman önce kürtaj yaptı Dr sonlanmadı sonrasında iğne yaptı şuan da dış gebelik geçiriyorum yarın Dr a gideceğim Dr önce iğne dedi buraya sormak istedim neye göre iğne yada kürtaj diyorlar ilk önce
Gamzeramo sryldzzz benimde dış gebelikti kanama yoluyla düştü kürtaj yada iğne vurulmadim suan 3 aylik prematüre bi bebegim var ❤️
Eceliza3434 sryldzzz kürtaj en temizi ya hiç parça marça kalmıyor iğne normal doğum gibi acılı bi süreç değilmi? Ne gerek var yani kürtaj artık zarar veren bişey değil hortumla çekip alıyorlar 10dk ayakdasın
Mayaaa34 İgne ile dis gebeligin tekrarlama ihtimali cok yuksek oluyormus sonucta sorunlu tup ben dis gebelik gecirdim amilyat oldum ondan sonraki gebeliklerim normal oldu amilyat olmani yada igne ile dusse bile rahim filmi cekil bence tup kapaliysa acilir.
AmineErva Mayaaa34 merhabalar ameliyattan sonra diğer tüp icin rahim filmi cektirdinz mi ve doğal yolla mi gebe kaldinz Ben iki kere dış gebelik geçirdim birincisi iğne ile sonlandı ikincisi tüpüm patlamış acil ameliyata alındım şuan sol tüpüm yok
Mayaaa34 AmineErva hayir ben cekdirmedim rahim filmi zaten amilyattan sonra doktor bilgi veriyor diger tuple alakali acik yada kapali film cekelim vs diye benim diger tupum acikti malasef amilyatla o tup alinmadigi aurece dis gebelik tekrarlayan bisey ondan tekrarlamis bidaha tekrarlamaz diger tup aciksa insAllah
_almirasmom AmineErva benım ıgne ve kürtajla sonlandı 1 haftada beta düştü tüplerim yumurtalarımda sorun yoktu cok şükür regl olunca hsg cektırdım bısey cıkmadı gene regl oldum daha olmamıştım hamıleydım ama kızım down dogdu bence ıgneden kaynaklı kemoterapi ıgnesınden dıe dusunuyorum
AmineErva Mayaaa34 ameliyattan snra rahm yumurtalik ve sağ tüp normal tekrar gebe kalabilirsn dedi devlette acil ameliyata alındım başka herhangi bir bilgi verilmedi
Safari AmineErva tüpüm alındıkta 7 ay sonra tekrar gebe kaldım sol tüpüm alınmışdı ama bir mucize sol yumurtalıktan gebe kaldım maalesef 9 haftalıkken kalbi durdu. 5 ay sonra yine sol yumurtalıktan gebeğim şimdi daha yeni çok erken 1 mayısta doktor randevum var çok korkuyorum inşallah her şey iyi olur
AmineErva Safari bunu ilk defa okudum sol taraftan tekrar hhamile kalma şansı olduğunu inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🌺 ameliyattan ne kadar süre sonra korunmayı biraktinz acaba kusura bakmayın biraz fazla soru sordum ama aynı şeyleri yaşadığımız için merak ediyorum
Safari AmineErva sorun değil sorun tabii. Evet durumumum doktorlar mucize olduğunu söylüyor. bende sağ yumurtalık tenbel hiç folokül yetişdirmiyoru nerdeyse. Menim sol tüpüm şubatda alındı korundum sonra Ağustosta spirali çıkardım ocakta gebe kaldım amma kasımda kalbi durdu kürtaj olunmak zorunda kaldım. Kürtajdan sonra doktor korunmamam gerektiğini söyledi şimdi nissanda gebe kaldığımı öyrendim hayırlısı bakalım. Martda doktor müayinesinde bu ay sol taraftan folokülün yetişdiğini bu ay çocuğum olacağının mucize ola bileceyini söyledi doktor bana
AmineErva Safari ilk defa duydum baya bı araştırma içersindeyom sağlıkla gelsin bebeğiniz 🌺 rahim filmi cekilmismiydiniz