Gul__999 Merhaba hanimlar ben 5 haftalik hamileyim ama hic midem bulanmiyor bu normal mi sizce carsamba gunu doktkr randevum var , yani hamile olup 4-5 haftalik hic midesi bulanmayan kadinlar varmi ? yada bulantisi gec baslayan
MyLittleHeart Gul__999 Bazılarında bulantı olmuyo bu çok iyi bişey bence bulantıyla günlük hayat eziyet oluyo :)
semra2598 Gul__999 hiç bulanmayan bile var herkeste aynı belirtiler olmuyor. Kimisinin ilk aylarda bulanıyorken kimisinin son aylar veya dediğim gibi hiç.
06Pembemavi80 Gul__999 aynıyız bende 5 haftalık hamileyim. Bı kaç gün ara ara oluyor. Ağrılarım oluyor bel ve bacak. Yorgunluk var birde az cabalasam yoruluyorum 😶
lidyamom Gul__999 bence tadını çıkarmaya bak ben 5. 6. Haftada oh ya hiç bulantım olmadı derken 8. Haftada bi başladı bulantı kusma halâ da ilaç kullanıyorum 18. Haftada o da hiç iyi bir şey değil yani ve herkesin beta hormonuna olan tepkisine göre değişen bi durum , bir sorun olduğu anlamına gelmiyor yani
Mrrvve İlk çocuğumda 8 haftalıkken başlamıştı bulantılarım nerdeyse doğuma kadar sürmüştü şimdi 4 haftalık hamileyim bulantım yok endişe etmeyin 😊
Aden35_yn Bende senim gibiydim oh be ne güzel kusmuyorum demiştim sonradan başladı geceleri kusuyorum sadece
Meryoss Gul__999 bence buna şükretmelisin 15 haftalık hamileyim ne yediysem bu zamana kadar hep çıkarttım resmen içim disima cikiyor 1 2 gün kusmayinca niye kusmadim diye sorguluyorum artık doktorum 9 ay boyunca kusan gebelerin olduğunu bile dedi ama bazılarıda hiç kusmuyor iştahı açık oluyor ama kusmak çok kotu bişey emin ol 😌
Gul__999 Evet hanimlar haklisiniz , bence halime sukur etmeliyim😄 Allah hepimize yardimci olsun bulantisi olana agrisi olana ☹️ Cok zorlu bi surec coook Insallah saglicakla kucagimiza aliriz bebegimizi❤️🙏🏼🥰
Esonuzzz Gul__999 Tadınıı çıkart şuanlık bende öyleydim 6 hafta da başladı şuan 8 haftalık gerçekten çok kötü mide bulantısı sabahları özellikle 🙂
Yelizkahramn Gul__999 Şuan 8+3 oldum hiç mide bulantım olmadı. Sadece öğrendiğim ilk hafta kasık ağrım olmuştu o kadar başka bir belirtim olmadı
rsatlgn Gul__999 5+3 deyim ikinci gebeliğim ilkinde 4 ay bulantım oldu uykudan kalkıp kusuyordum ama bunda çok şükür öyle bir şeyimiz yok bence avantaj 😂
zmra12 Gul__999 canm zaten bulantı kalp atışını duyduktan sonra oluyor genelde 6-7 hafta sonrası bazılarında hiç olmaz ama inşallah sende de yoktur olsa bile başlamamıştır☺️
Ylzknn Gul__999 normal bir iki haftaya başlar bulantıların.kimisinde de hiç bulantı olmuyor. Benim dokuz ay bulantım olur. Dokuz ay ilaç içerim .