Cnnyldz Daha öncede yazmıştım fakat dönüş alamadım.. 8+1 oldum.. 2 gündür siyah lekelerim var , beta yavaş yükseliyor .. Acile gidiyorum şimdi artık bir sonuç almak istiyorum .. dualarınızda yer verir misiniz kızlar hayırlısı ne ise o olsun..
Cnnyldz Minik122020 505 700 900 1100 Bunlar iki gün arayla yapıldı , ve 1100 çıktığında kese görüldü 4 gün sonra tekrar kan verdim 1800 çıktı 4 günde 1100 den 1800 e çıktı sadece Ve şu anda lekelerim var ne olacak hiç bilmiyorum
Cnnyldz Yazamadım kızlar Halâ aynı çok yavaş yükseliyor kese aynı bebek yok Çarşamba tekrar gideceğim
caglaay1 Cnnyldz bu mübarek günde dualarım seninle inşallah betan az yükselim göstermiş ama Allah büyüktür inşallah bu sefer gittiğinde hayırlısıyla görürsün inşallah bebeği 🤲🏻
Dammus07 Merhaba benim de en son regli tarihim Ocak 18 benimde betam yavaş ilerliyor ay sonuna kadar bekletecekler kese oluşmuş emriyo yok umarım geç döllenmedir burda 8-3 bebeği oluşan var 10 11 de kalp atışını duyan var bence bir özele gidip vajinal muanne ettirin
Dammus07 Ayrıca Bazı doktorlar betaya çok ilgilenmiyor bir zamandan sonra bebek oluştuysa bebeğin gelişimine bakıyor ben 4 kere beta verdim sadece