Edayusufdoruk benim gebelik öncesi şekerim var dahiliye Dr gittiyseniz yada kadın doğum Dr yonlendirdiyse o zaten verir size bı liste herkesin listesi aynı olmuyor bazı Dr kg ile hesaplayıp yazıyor listeyi. Ama şekerli şeyler tüketmeyin,hamur işi tuketmeyin, bunlar önemli etken birde evde ölçüm yapın 😊Kendiniz ayarlayabilirsiniz liste verildiysede sürekli aynı şeyleri tüketin demez zaten bendede örn liste var örn. Sabah - haşlanmış yumurta,peynir ,zeytin ,domates, salatalık,roka ,dere otu, Diğer gün kendim değiştiriyorum mesela domates yumurtayı menemen olarak değerlendiriyorum orda yazan ölçü kadar tüketiyorum yanına yine salatalık yeşillik ceviz , öğlen avakado salatası yapıyorum yada nohutlu,yeşil mercimekli salata yanında 1 dilim ekmekle ara öğünlerde dikkat etmen gerekiyor ,akşamda ne yemek varsa örn.1 kase çorba ,etli sebze yemekleri,salata ,bu şekil kendim ayarlıyorum ordaki listede yazan yasaklı şeylere dikkat etmen için veriliyor birde ölçülerine dikkat etmen gerekiyor. Uzun oldu biraz k.bkma❤️😂