Haticeakgul Sumeyyealts tahmininiz doğru çıktı Kubra-00 tahmininiz doğru çıktı teşekkür ederim TubaY- varmış ihtimali o bizi yanıltmis kızmış bebeğimiz ikinci prensesim geliyo
Haticeakgul Ebrarabla_06 tahmininiz busefer doğru çıkmadı yaa kızmış yüzde 100 öğrendik bugün ikinci prensesim geliyo😍
Dilekk Haticeakgul bizimde 6 yaşında bir kızımız var burda bana da erkek tahmin edilmişti ama bizde bugün ikinci kızımız geldiğini öğrendik sağlıklı olsunlar kız evin bereketi fazla kızdan zarar gelmez😊💕
Ebrarabla_06 Haticeakgul demek ki yanıldım canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰🤲
Haticeakgul Deletedmom_72 acaba detayli ultrasonda değişirmi bazen öyle olma ihtimali oluyo yaa😄 20 haftalikken gidicem
241223 Ebrarabla_06 banada erkek dediniz bı çok kişi de kız demsine rağmen bugün erkek olduğunu öğrendim tahmininiz doğruydu çok teşekkür ederim🌹🌹🌹
Ebrarabla_06 241223 çok mutlu oldum🥳🥳🥳 çok şükür canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰🤲 teyyyy🥳 teyyyy teyyyy teyyyy🥳🥳🥳