Dilekpink Bende de 3 kere erkek çıktı 2 de kız çıktı cinsiyetini öğrendim erkekmiş ama yüzük falı tuttu
Hsnsarem-94 Şimdi kızlar size bişey soracam ben erkek olsun istiyorum tamam mı takvime baktığım zaman Mart ayı kız Nisan ayı erkek gösteriyor o nasıl olacak yani Nisanin 1 inden itibaren mi hamile kalmam gerskiuor anlamadım
Saudaded Hsnsarem-94 yumurtlama gününü de hesaplamanız gerekiyor adet tarihinin üstüne 14 gün ekleyin misal düzenli oluyorsa ertesi aya sarkıyorsa mayıs oluyor çoğu kişide bu yüzden tutmuyor çin takvimi
Mzzz Hsnsarem-94 gerçekten şu saçma takvime inanıyor musunuz benim ve birçok kişinin tutmadı azcik bilim ya azcik akıl mantık yürütun bu kadar cinsiyet meraklısı olmayın ya cinsiyet tutturcam diye abuk subuk şeylere inanıyorsunuz şaka gibi yıl olmuş 2024 hangi yıldan kalma bu kafalar
Hsnsarem-94 Smbemdy yaaaa bilmiyordum bunu bu ay yani Mart ayını kız gösteriyor Nisan ayı erkek gösteriyor o yüzden demek istedim kocam bey çok hatta hiç inanmaz böyle şeylere nasıl ikna edecek de anlatavam bunu ki şimdi
Smbemdy Hsnsarem-94 yani bu ay korun birdahaki ay reglden sonra korunmazsin … ama bende tutmamisti cin takvimi 😄
Sysedayilmaz Hsnsarem-94 sirkeli su buharına oturup öyle benek yapın ama o akşam sen banyo yapma direkt öyle uyu bende işe yaradı 7 ay korunmuyorduk tutmuyodu onu yaptıktan bir ay sonra tuttu
Saudaded Hsnsarem-94 oğlumda tuttu çevremdeki kime yaptıysam tuttu bunda bilemiyorum inşallah yarın öğrenirimm