Minnakbiri Arkadaşlar sabah kahverengi leke geldi peçeteye 20 gün önce kimyasal gebelik geçirdim düşük yaptım .Bugün kan verdim lekeyi görünce ama negatif çıktı olma ihtimali var mı sizce ? Varsa eğer ne zaman çıkar acaba ?
Minnakbiri KuzeyinAnnesi10 çıkmadı yerleşme değildir belki o yüzdendir.Zaten tedavisiz gebe kalamıyorum da bi umut işte hayıt özü falan kullanmıştım belki işe yaramıştır dedim .Sık idrara çıkıyorum bel ağrım da var bi şüphelendim ama olsa çıkardı heralde
KuzeyinAnnesi10 Minnakbiri hayırlısı olsun canım umudunu kaybetme Cook yakınım tedavi gördü olmadı tedaviden sonra kendiliğinden hamile kaldı 🥰 Rabb’im sana da nasip etsin inşallah ❤️🔥
Minnakbiri Patito__ hmm yoktur o zaman muhtemelen ya 3 5 de olsa bir şey çıkardı diye düşünüyorum umarım zamanında regl olurum da tedavime devam ederim
Minnakbiri Patito__ regl olamıyorum ilaçsız söktürücü alacaktım tedaviye başlamak için nolur nolmaz diye almadım hayırlısı artık
Patito__ Minnakbiri suan icmeyin bekleyin son ikiski uzerinden 17 gun geçsin kan verin eger negatifse oyle seyler icin adetiniz duzensiz ise cnku böyle durumlarda gec dollenme çok yaşanıyor
Minnakbiri Patito__ aslında hiç içmesem de olurdu ama tekrar tedavi göreceğim bayrama denk getirmemeye çalışıyorum ama en kötü 2 ay ertelerim bebek olursa zarar gelmesin yeterki ne yapalım
Patito__ Minnakbiri aynen cnm biraz daha bekleyin ayrica adet duzeni icin hayit macunu cok memnunlar bir arastirin isterseniz cocuk dusunmediginiz donemde iki ay surekli tuketin belki duzene girer. Nihalin bahcesi instada bir bakin derim
Minnakbiri Patito__ evet gördüm onu ben de hayıt özü almıştım onu kullandım bi umut oldu mu acaba dedim ama yok sanırım olsa çıkardı
Patito__ Minnakbiri son iliski uzerinden 17 gun gectiyse negatif ciktiysa yuksek ihtimal negatiftir cnm ama yumrtlama zamanin belli olmadigi icin yeni kalmista olma ihimalin olablr inşallah guzel haber alirsiniz yakinda Dr a takip yaptirsaniz ilacla filan belkide daha hizli sonuc alirsiniz
Minnakbiri Patito__ evet öyle yapacağım reglim zamanında olursa inşallah ilki de klomenle olmuştu ama kimyasal oldu bu defa femara deneyecektim bayrama denk gelmez inşallah
Patito__ Minnakbiri insallah cnm adet durumunuza gorr bakin bayramda dr nuz belki ilk gun disinda calisiordur sorr o şekilde bu ay erteleyeceksnz olmassa. Bliorm bir ay bile bir asir ve onemli ama sonrdn iptl edilp sitreslenmek en kotusu bnm basima geldi cok uzulmustm Madem olms yine olur bnce o sekilde devam edin cnm vakit kaybetmeyin ilacla hamilr kalan cokkk vr
Minnakbiri Patito__ ben şehir dışında olacağım endişem o ama şu kan testini bir hafta sonra yine vercem bakalım çıkmazsa alcam söktürücü zaten regl günüme 1 gün falan kalmış oluyor