esmerrmm Kizlar haziranin ilk ikinci haftasinda sezeryan olur sanırım , nasıl üstler alıcaksiniz yazlikmi kollumu bebişlerinize , uzun kollu zibin alcakmisiniz
Sessizlik-21 esmerrmm nerde yasiyosunuz bilmiyorum ama tam yazin ortasinda doguyo cock uzun kollu zibina gerek yok bence kisa kollu zibin iyi olur bn mesela diyarbakirdayim temmuzda dogum olucak nasipse arkadaslar hicbirsey alma sade zibin giydir bebek pisik olur bu sicaklardan demisti
Ugurhilal esmerrmm kaç haftalıksınız benimde tahminim o haftada doğar ben zıbın aldım biraz da tulum o kadar uzun kollu zıbına gerek yok yaz ortası diye
Daisyy000 esmerrmm Haziranda doğum yaptım. Gündüzleri ful kısa kol zıbın ,aksamları da çok ince uzun kol zıbın ve çok ince tayt giydirdim.
yeschef-13 esmerrmm 27+0 benimdd mayıs sonu haziran başı bakalım ne zaman gelmek isterse.Yeni doğan dışında uzun kollu hiç almadım 0-3 ve 3-6 hep kısa kollu hangi il/ilçe de yaşıyorsunuz bilmiyorum ama haziran artık yaz zaten İstanbul da
esmerrmm Sessizlik-21 ayrintiyi yazmayi unutmuşum istanbul cnm sadece zıbın olurmuki acaba aksam soguk olur sankim cok kararsizim nasil alisveris yapcam bn ya 😵💫
esmerrmm Ugurhilal 25+3 haftaligim cnm aynen bende uzun kollu zıbın almayi dusunmuyorum ama yarim kol alirim heralde aksam soguk olurmu acaba istanbul
Ugurhilal esmerrmm zıbını sıfır kol aşıp ince bi tulum giydirebilirsin kızım ağustos doğumlu ben öyle tapmıştım yine öyle yaparım çok soğuk olmaz
Zuyalist esmerrmm 25+2 yim ben de kisa kollu zibinlar aldim. Hastane cikisi uzun kollu, uzun kollu ince alt ust takim ve tulumlar aldim. Acikcasi cesitlendirdim ne olur ne olmaz diye cunku yenidogan bebek usuyebiliyor. Sicaklarsa uzunlari cikarip zibinla birakirim.
sariniz13 esmerrmm aşkım benimde haziran sonu temmuz başı doğumun yarım kollu zıbınlar aldım sıfır kol hiç almadım ve 3-4 tane tulum aldım ince yapılı olanlardan bende kocaelinde yaşıyorum evim aşırı sıcak oluyor her yerden de güneş alıyor
esmerrmm sariniz13 bnim ev kisin asiri soguk yazin aşırı sicak acaba haziranda havalar tam sicak oluyormu , bende tulum alayim
sariniz13 esmerrmm ve ince yebi doğan takımlar aldım ebebekte güzel hiçbir şey yok bugünde baktım gebzede fanpop var orada çok güzel şeyler buldum birde bebeçeyiz sarayı var pendikte anadolu ve avrupa yakasında şubeleride var ordan bir sürü müslin battaniyeler ağız mendilleri şapka eldiven aldım
Aybarssmom Bir aksilik olmazsa Haziranın 10u gibi olacak doğumum. Karadeniz Sahil kesiminde yaşıyorum. İlk bir ay yine de bebek küçük olduğu için normal uzun kollu hastane çıkışlarını giydiririm. Sonrasında gündüzleri için kısa kollu şortlu tulumlar aldım lcw’den. Ayrıca kısa kollu zıbınlar falan idare edilir. Ancak akşamları hafif serin oluyor incecik uzun kol tulum aldım. Eylül sonuna kadar idare ederiz diye düşünüyorum.
sariniz13 esmerrmm kıız bu sene kış gelmedi zaten yaz havası yaşadık hep maşallah yazında sıcak olur kesin benim evimin altıda boş dükkan benimde çok soğuk oluyor maalesef