Hulo2105 Cansubasar doktor arayıp söyledi ama ondan önce yaptırdığım firma cinsiyeti öğrenmek ister misiniz dedi evet diyinde top emojisi attı 😂 sonra doktor aradı erkek dedi bizde dedik yoo kızmış bize öyle dediler öyle şakalaşmıştık😂😂
iremd-1798 Cansubasar sayfanın en başında nipt mi yoksa nipt+ mı yazıyor ya da böyle bir şey yazıyor mu ☺️
Cansubasar Eurofins de yaptrdım geçen hafta cumartesi verdim kanı evden gelip aldılar, sonucumu bugün ilettiler temiz çıktı allaha şükür, cinsiyet bilgisini doktora verdiler ama yarın randevum var öğrenicem inşallah 🙏
Cansubasar Doktorum yazdı şimdi oğlum olacak allahın izniyle allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin🙏
Nissyoo Kızlar fetal dna isteğe göremi yapılıyor, ikili üçlü test yaptırıpta mı fetal dna ya baktırıyorsunuz yoksa onlara baktırmadan direkt fetale mi
Limonlukekkk Nissyoo isteğe göre canım benım 2 li test sıkıntılı çıktı o yüzden yaptırıyorum ama direkt fetal yaptıranlarda var bende çok pişmanım keşke direkt yaptırsaydım yüzde 99 doğru sonuç verıo