Başlığa bakılınca neden hastane ismi yazdım çünkü bu hastaneyle ilgili çok negatif yorumlar okudum ilk defa devlette doğum yaptığım için bende negatif bi hikayem olur dedim korktum beni nelerin bekleyeceğini hiç bilmiyordum 39+3 gebelik haftamda 6 Mart sabahı ara ara rahim kasilmasiyla uyandım aniden bişey aktı içimden hemen lavaboya kostum bi baktım ki açık yeşil akıntı iç çamaşırım dolu halende akmaya devam ediyordu suyumun geldiğini anladım ama yeşil olunca bebeğimin kakasını yaptığınıda anladım hemen hazırlandım hastaneye gittim acilden giriş yaptım muayenem yapıldı 5 cm acikligim varmış nst ye bağlandım herşey yolundaydı sonra beni dogumhaneye çıkardılar tek kişilik sancı odaları vardı iki ebe benimle ilgilendi hemen tekrar nst ye bağlandım mekonyumlu su gelisi olduğu iicin bebeğimin kalp atışlarının sürekli takip edilmesi gerekliymiş nöbetçi doktor geldi ultrasonla muayene etti suni sancı önerdi çünkü sancım çok yoktu başladılar suniye az az ama sancı geldikçe bebeğimin kalp atışları dusuyodu sezeryana alınma ihtimalim vardı ebelerim gidip gelip muayene ettiler 8 cm olursan hemen dogurursun dediler açıklık halen 5 cm di sanci geldikçe bebegim strese giriyordu son defa muayene edelim dediler ve 8 cm olmustum bu söylediklerim 1 saat bile çekmedi yatış yapalı o arada oldu çok sancimda yoktu sancım gelince ıkın dediler 4 5 ikinmada bebeğimi aşağı ittim ve dogumum gerçekleşti bu kadar çabuk olacagini ben bile tahmin etmemiştim çok hareketli bi gebelik geçirdim hep yürüdüm merdiven çıktım indim hep faydasinida gördüm 3.gebeligimdi bu benim daha rahat oldu hastaneye gelince çok memnun kaldım ebelerin davranışı doktorun ilgisi iki doğumumu özelde yapmama rağmen bu kadar ilgi görmemiştim 1gece kalıp taburcu olduk hamd olsun bitti gitti rabbim herkese böyle güzel doğum nasip etsin ♥️