Eveeett herkese merhabalarr ben 39+1’de ssvd ile kızımı dünyaya getirdim şükürler olsun darısı bekleyen tüüümm annelerimize inşallah 😍 21. haftamda acil serklaj olup neredeyse kalan haftalarımın hepsini yatarak geçirdim 38+3’te serklajım alındı aaa o da ne 4 cm açıklık 🥹 ama gel gör ki bebişimin kafası yamuk şekilde girmiş kanala bu sebeple açılmam ilerliyor ancak ağrı sancı hiçbir şey yok çarşamba gününden pazara kadar bu şekilde bekledik pazar günü gittiğimde 5 cm olmuştu ve yatışım yapıldı o akşam sonra ben başladım merdiven inip çıkmaya çömelip kalkıyorum plates topunda atlama zıplama her şeyi yapıyorum halaa nst de bi ilerleme yok doktorum çok hafif suni sancı verelim dedi serumda bitti ve benim kendi sancılarım başladı akşam 18.30 gibi başladı 20.40’da beni doğumhaneye aldılar 21.21 de kızım dünyaya geldi kesi falan olmadı yırtığım oldu bi minik ona da 3 dikiş atıldı bitti 😄 Çoook şükür ilk doğumum sezeryandı bunu normal istemiştim Rabbim de nasip etti 🥰 Zorlu bir hamilelik süreci geçirdim ama sonu öyle güzel oldu ki her şeyi kucağıma aldığım an unuttum tüm dualarım bugünleri görmeyi bekleyen annelerimle aslaa dua etmekten vazgeçmeyin ve tamamen Allah’a teslim olun inanın süreç öyle güzel ilerliyor ki siz sadece izliyorsunuz ♥️ Darısı hepinizin başına olsun inşallah bu hikayemin çok daha güzelleri sizlere nasip olsun 🎈🙂