Mervesrsy beyzzsenturkk maşallah evde nasıl dayandınız o sancılara 9 cm oldu açıklığınız resmen gidip direk doğurmaya gitmişsiniz 👏🏼😇
beyzzsenturkk Mervesrsy uyuyordum o sıra sabah 6da bi anda vurdu ıkınma hissi az daha uyusam uykumda doğurcakmısım suyumda doğumdan saniyeler önce geldi güç bela
beyzzsenturkk sumeyra14 son haftalar saatlerce yürüyüş korunmasız ilişki ve kaybar suyun altında kalçaya bele kuyruk sokunumuna masaj👌🏻
Mervesrsy Busramom07 ay bir ben anlamıyorum sanırım dayanılmayacak gibi mi oluyor nereden doğru sancı geliyor
Mervesrsy Busramom07 peki sırasıyla mı oluyor yani benim mesela şu an doğuma hazırlık sancılar var günlerdir belimde yoğunlaşıyor kasıklarıma geliyor uzun bir süre geçiyor doğum sancısı gelince bir gidip bir gelecek şekilde mi oluyor yoksa uzun süreli mi
Busramom07 Mervesrsy aynen gidip gelicek ama mesela saat tut saatte 6 7 kere ise doğum sancısıdır ama böyle bir iki saat degil tüm gün süren veya geceden başlayan
Mervesrsy Busramom07 valla benim kaç gündür öyle aslında iki kere gittim doktora 2 cm açıklık var ama biraz daha ilerlemesi lazım dedi eve yolladı doktorum 🙄
-Themother- Mervee__ doktorlar kötü bir şeyi yapar mı bile bile :) evet doğum hızlansın, bebek kanala ilerlesin diye