Ahsksdk Enurp evet her gün hareketlerini kontrol ediyorum 29 haftalığım ama bazen durgun olabiliyolar eğer hareket etmezse çikolata yiyip sol tarafıma yatıyorum 🥰 bu haftalarda hareketlerini kontrol etmek gerekir
Enurp Ben her gün düzenli hissedemiyorum bazen ve bu beni endişelendiriyor kaçıncı haftadan sonra bi düzene biner sizce
EceNaz26 Enurp 16 dan sonra hergün hissetmeye başladım ama bu herkes de aynı değildir. Bir gün hissedip 2 gün hissetmemek de normal
Nazli_ky55 Enurp bnde hissedemiyordum doktoruma sordum 30. Haftadan sonra hareket hissetmezsen hemen gel demişti ama 30. Haftaya kadar hareketsiz olamsı normal dedi
Enurp Bende 19/2 de ilk hareketini hissettim ama şuna 24 hafta içindeyiz her daim çok iyi olsun istiyor insan 🙈
2828ajaja Enurp bence var benim ki kız gün boyu uyuyor çok fazla hissetmiyorum ben ayın 19randövüm var bakalım napıyor benimki birde biz 2hafta önden gidiyoruz 😁
Damlaozzz Erkek bebek annesiyim 19 hafta olduk 16dan beri düzenli hissediyorum ama bu herkeste aynı olmuyormuş sanırım normal karşılanıyor