Melliisaa Kızlar doktor bebek aşağıda dedi ve erken doğumdan bahsetti 23 haftamdayım şuanda kendiliğinden yukarı çıkar mı başına gelen var mı
Sedacaner Melliisaa 37. Haftadan bildiriyorum aşağıda olması son zamanlarınızda daha çok ağrı olmasına sebep oluyor ,yürüyüş ve seyahat etmek yoruyor onun dışında bir şey yok yani biraz daha dikkatli olun yormamaya çalışın kendinizi
Seyyahmartiii Ben de 29 haftalığım. Doktorum bana da bebeğini aşağıda taşıyorsun, kafası çok aşağıda, sen çok kolay doğum yaparsın dedi. Hiç böyle bir riskten bahsetmedi. Aksine olumlu konuştu. İçini ferah tut inşallah bir şey olmaz. 🙏🏻
Melliisaa Sedacaner ah canım anne çok teşekkür ederiz içimi rahatlattınız size kaçıncı haftada aşağıda dendi
Sedacaner Melliisaa 😍 benimde 26 27. Haftalarda demişti ,insallah sizde hayırlısıyla geçirirsiniz hamileliğinizi dediğim gibi çok yormadan yavaş yavaş yapın işlerinizi 🥰
Seyyahmartiii Melliisaa Ayrı bir oda yapmayacağım şimdilik. Evim 2+1. Bebek için kullanacağım odada sadece bir divan ve küçük bir dolap var. Divan epey işimi görür gibi geliyor. Park yatağını ilk önce yatak odasına kurarım herhalde sonra taşırım diğer odaya. Kıyafetleri var sadece diğer ihtiyaçlarını almadım henüz. Bu hafta diğerlerini de alacağız. Böyle gidiyor şimdilik süreç. Siz neler yaptınız? ☺️