Busracik Kızlar adet olmam gereken gün kaset testlerden aldım negatif çıktı sonrasında idrardan hemen sonra açık pembe peçeteye kan geldi adet oldum sandım ped taktım pedede akşama kadar 1 2 damla yine açık pembe lekelenme şeklinde kan geldi akşamına tamamen geçti sarı akıntıya döndü bu dediklerim dün oldu bugün de sarı akıntı var sadece sizce yerleşme kanaması yaşamış olabilir miyim yoksa çözülemedim mi anlamadım ya belimde çok ağrıyor başına böyle birşey gelen var mı
Aerithma Busracik eğer kanamanız başlamazsa 4-5 gün içinde testi o zaman yapın daha sağlıklı sonuç verir.
Esraduman Busracik erken gebelik testiyle çıkar bence. Benimde yerleşme kanamam oldu dediğiniz gibi önce pembe oldu benim sonra kahverengiye döndü
Karsu123 Busracik adet günü peçeteye sürünce khve leke geldi adet oldum dedim ama bktim devamı çok az peçeteye sürdükçe geliyordu diğer gün bir iki kez geldi bende emin olayım hasta olacakmiyim diye sabah kalkıp test yaptım ve silik çizgi çıktı gidip kan verdim pozitifti.
Busracik Demtserkan haftasonu ya yakınımda nöbetçi eczanede yok yarına kadar adet olmazsam randevu aldım doktora gidicem de işte insan sabredemiyor 😅
Busracik Demtserkan adet günümde yaptığım test negatif çıkınca insan emin olamıyor işte ya yarına kadar nasıl bekleyeceğim 😅
Karsu123 Busracik kiminde açık pempede geliyormuş en iyisi test yapıp kan verin umarım gönlünüzden geçen olur
Naz106 Şuan bende ayni durumu yasiyorum ama benim adetime daha 1hafta var ben sadece camsrmda leke gordum ayni siizin gbi sarı akntilarm var
Mcakmak Busracik acele etmeyin heyecan oluyor, bende regl oluyorum sandim agrida vardi bende , sonra kanama tam olarak baslamadi kan verdim 2 3 gun sonra cikti🙂 yerlesme kanamasi oncesi evde kaset idrar testi negatifti erken yaptim sanirim😒
Leyla81 Busracik benim adetten bi kça gün önce pembe renkli akıntım oldu bi kaç damla biraz bekleyince kahverengi gibi oldu ben o zaman anlamamıştım ama yerleşme kanamasıymış enfeksiyon diye düşünmüştüm refglim gecikince ilk gün test yaptım pozitif cıktı sizde hamile olabilirsiniz.