Minikbirsey Momy9861 aslan burcu yeğenim var aşırı zeki akıllı dilli konuşkan en sevdiğim burç aslan burcu kendine güvenen öz güvenli genelde başak burcu kızım Nazlı sürekli agliyo ama merhametli güleç akilli
Gmzgm Momy9861 basak veya aslan değil çocuğum ama yakınımdan şahidim başak erkekleri çok aksi ve sinirli oluyo
Ozgednc Momy9861 burçların kadın ve erkekleride farklı oluyor. Mesela aslan kadınıyla erkeği asla bir degil. Ben aslan kadınlarıyla asla anlasamam burcunu sormadan anlarım keisn bu aslann derim 😁 Ama aslan erkekleri çok iyi üstünlük kurma illa benim dediğim olsun düşünceleri yok. Temiz duzenliler sakin bir yapıları var az konuşurlar bide agirlardir
neanladinyurdagull kahvesever__ bende başak burcuyum oğlumda bebekken çok usluymuşum oğlumda usluydu 2 yaşından sonra kudurdu
Hayalgokce Aslan yükselenim başak..Duygusalim giriskenim cok takıntılıyım ama başak lar cok titiz oluyorlar bu arada daginikliga tahammülüm yok.Merhamet cok fazla kin tutamam hemen affederim herkesle iyi anlasirim kavgaci degilimdir abimde aslan oda bu sekilde sakin yapılı sinirimiz 5 dkka sürer