Nazkryk Kızlar merhaba 35+2deyim dün ilk Nst’me girdim ve üç defa düzenli sancı çıktı. Doktorum doğum iznine çıkardı ve dinlenmemi söyledi. Bir de rahim ağzım 2 cm olmuş. Magnezyumunu kullan dinlen dedi, var mı böyle bir durum yaşayıp bekleyen🌸
ANGEL47 Nazkryk 34 haftalık tım benim de oyle olmuştu ama enfeksiyondan dolayı sancım çıkmaya başlamıştı bide açılmada olmuştu antibiyotik kullandım geçti dinlenince iyi oluyor
Escag Nazkryk 34+6 19 çıktı rahim ağzı benim zaten erken doğum riski vardı hep yatıyordum ciğer geliştirici 33 de yapıldı 38 e kadar durmaz dedi Dr ilk sezeryanim da 36+2 de olmuştu suan 36+4 deyim sali gideceğim ilaçları keseceğiz ne zaman gelirse artık sezeryan olduğu için sancı olunca hemen gel alalım dedi bol dinlenin uzanın
Nazkryk ANGEL47 Ben de yarın bir idrar testi vereceğim. Bende de tekrarlıyor bu enfeksiyon ya, bi geçmedi. Sizin belirtiler neydi? Kaç haftalık doğdu bebiş❣️
Nazkryk Escag Çok teşekkür ederim, ben de uzanır haldeyim hep ama o da bir sıkıntı yaratmaz inşallah. Biraz dolanayım mı evin içinde, ne kadar dolanayım bilmiyorum yani.