Gulsah-207 Tugce889 herkeste farklı tabikii ben 18+5 im 16+5 ten beri her gün hissediyorum son 1 haftadır günde 6-7 defa hissediyorum
Rumeysacelikk46 Tugce889 gayet normal 28 haftaya kadar normal ve düzenli hissetmemen küçük oluyorlar zaten bir de kilo karın yağlanması gibi faktörler de hissetme durumunu değiştiriyor ben kilolu olduğum için 21 hafta da ufak ufak hissettim 24 deyiz şuan hareketlerini hissediyorum
Lalemmm12 Tugce889 çok normal korkmayın bende yeni 24 haftalık oldum düne kadar 2 3 gün hissetmedim oldu uyuyorlarmış genelde bide sizin haftalarda bebeğin kasları dengesiz olduğu için bazı günler çok çok hareketli bazı günler ise çok uyuyorlarmış
_tugcee Bende şuan 18+2 yim.. ilk gebeliğim.. sanki daha henüz hissedemedim gibiii🤔😑 herşey yolunda sağlıklı ama ilk hangi hareketlerle hissediliyor?? Siz ilk nasıl hissetmiştinizz
ayyucebozt _tugcee bende 18+2yim daha dün akşamdan beri hissetmeye başladım. Pıt pıt minik tekmeler hissediyorum ama benimki 1 hafta da önden gidiyor
Gulsah-207 _tugcee benimde ilk gebelik 14+5 te hissettim ilk kayma hareketi gibi oldu önce sonra kalp atışı gibi pıt pıt bir dokunma hissi sonra 2 hafta hiç hissetmedim 16+5 te hissetmeye başladım tekrar tuhaf bir his içerden bir el dokunuyor sanki 😂 ürperiyorum bazen
Tugce889 _tugcee sanki biri karnımın içinde hamur yoğuruyor gibi karın duvarıma vuruyor gibi hissetmiştim ☺️
_tugcee ayyucebozt Hımm.. ilk olunca insan her hareketi ayırt edemiyor da en azından ben öyle belki de.. neyse inşallah bende tam anlamıyla hissederim❤️
ayyucebozt _tugcee benimde ilk ama evet 21-24 haftaya kadar normalmiş. İç karnınızın genişliğine, yağ dokusuna göre değişiyormuş
Aysima_19 Tugce889 ben 20 haftalık hamileyim daha hissetmedim bir türlü yarın kontörle gideceğim herkes çoktan hissetmiş bu haftaya kadar
Aerithma Aysima_19 bende 19.haftada hissetmiştim. 24.haftaya kadar normalmiş hissedememeniz o yüzden endişelenmeyin.